Enviat per: Club Natació Vilanova | Mai 17, 2017

Informació 17/05/2017

EXHIBICIÓ NATACIÓ, 14 Maig de 2017, Vilanova i la Geltrú

Avui s´ha celebrat una exhibició de natació a càrrec dels nedadors/es de la secció de natació del Club Natació Vilanova al Centre Esportiu “La Piscina”. Hi han participat 17 nedadors. Durant la sessió s´han simulat diferents aspectes que es realitzen diariariament en els entrenaments, finalitzant amb la simulació d´una prova de natació en competició de relleus i una prova lúdica d´el.liminació a la America que consisteix en el.liminar l´últim classificat/da d´una sèrie fins quedar una final amb dos participants d´on surt el guanyador.
S´ha realitzat dues carreres simultàneament, una carrera pels nedadors/es del grup de petits que havien d´arrivar fins la 2ª surada de la piscina, tornar i sortir de l´aigua i una altre carrera pels nedadors dels grup de grans que havien d´arrivar fins la 4ª surada de la piscina i retornar a l´inici.
Fotografia: Nedadors/es participants de la jornada d´exhibició de natació juntament amb el seu entrenador Fco José.
 
 

EXHIBICIÓ NATACIÓ SINCRONITZADA, 14 Maig de 2017, Vilanova i la Geltrú

S´ha celebrat en el dia d´avui la segona exhibició de natació sincronitzada de la tempora al Centre Esportiu “La Piscina”. Hi han participat 28 nedadores de la secció de sincro del club que han realitzat diverses actuacions de diferents tipus de rutines des de solo, duet, trio, quartets i combo en les que entre altres coses s´han atrevit a incloure salts i acrobàcies de notable dificultat.
Fotografia: Nedadores participants de la jornada d´exhibició de sincro juntament amb els seus entrenadors Ariadna i Dídac.

Deixa un comentari

Categories