Enviat per: Club Natació Vilanova | febrer 2, 2013

INFORMACIONS 1-2-2013

AVANÇ HORARIS ENTRENAMENT SETMANA SANTA, Vilanova i la Geltrú, 25 Març al 1 Abril 
Durant els dies de setmana santa les diferents seccions de Club Natació Vilanova modifiquen els horaris de les sessions d´entrenament.
– En la circular NA-12 que es troba a l´apartat de natació del web on hi trobareu tota la informació detallada dels dos grups d´entrenament. 
– En la circular MS-05 que es troba a l´apartat de natació màsters del web hi trobareu tota la informació detallada.
– En la circular NS-12 que es troba a l´apartat de natació sincronitzada del web hi trobareu tota la informació detallada dels tres grups d´entrenament. 
 
 
AVANÇ ACTES 25è ANIVERSARI CLUB NATACIÓ VILANOVA, Vilanova i la Geltrú, 24 Març 2013
El proper dia 24 de Març, en horari matinal a partir de les 09:00 hores i dins dels actes del 25è aniversari del Club Natació Vilanova es duran a terme exhibicions de les diferents seccions del club. Per aquest dia es quedaran convocats tots els esportistes del club per prendre-hi part. Tors els participants rebran un obsequi. Els horaris d´actuació de cada especialitat us els notificarem properament.
MODIFICACIONS ENTRENAMENTS NATACIÓ SINCRONITZADA GRUPS+10A i +14 ANYS, Vilanova i la Geltrú, a partir 18 Febrer 2013
A partir del dia 18 de Febrer cada quinze dies els entrenaments dels grups +10A i +14A (anys) presentaran modificacions sobre el format que venien desenvolupant fins ara, per adecuar-los al tipus de treball que realitzaran aquest trimestre. Els dilluns de cada quinze dies els entrenaments seran exclusivament d´acondicionament físic en sec i es faran al Centre Cívic de Sant Joan. A més fins a final de temporada els entrenaments de tots els dimecres finalitzaran a les 18:30 hores sent només d´acondicionament físic aquàtic. En la circular NS-11 trobareu tota la informació detallada situat a l´apartat de sincro del web.
 
 
MODIFICACIÓ HORARIS D´ENTRENAMENT SECCIÓ NATACIÓ CARNAVAL 2013, Vilanova i la Geltrú, 7 AL 13 Febrer 2013
Durant els dies de carnaval les diferents seccions de Club Natació Vilanova modifiquen els horaris de les sessions d´entrenament amotllant-se a tan assenyalades dates.
En la circular NA-11 que es troba a l´apartat de natació del web on hi trobareu tota la informació detallada dels dos grups d´entrenament. 
En la circular MS-04 que es troba a l

´apartat de natació màsters del web hi trobareu tota la informació detallada.
En la circular NS-09 que es troba a l´apartat de natació sincronitzada del web hi trobareu tota la informació detallada dels tres grups d´entrenament.
Els dies 7, 8 i 11 de Febrer no hi hauran entrenaments per cap secció
 
 
CAMPIONATS D´ESPANYA OPEN MÀSTERS NATACIÓ HIVERN,  Barcelona, 7 AL 10 Febrer 2013
Els dies 7 al 10 de Febrer es disputen al Club Natació Barcelona els Campionats d´Espanya Open Màsters de Natació d´hivern on hi participaran 8 nedadors del nostre club amb serioses opcions de medalla en algunes de les proves. El Club Natació Vilanova està preparant una “caravana” de seguidors pel divendres, 8 de Febrer per donar suport als nostres nedadors.
A la pàgina de la RFEN www.rfen.es–apartat màsters hi trobareu les diferents informacions sobre el campionat que hores d´ara són provisionals.

DEBUT DE LA NATACIÓ SINCRONITZADA DEL CLUB EN UNA COMPETICIÓ OFICIAL, Vilanova i la Geltrú, 2 Febrer 2013 

Dissabte, 2 de Febrer en recordarà en la història del club com el primer cop que nedadores de natació sincronitzada participen en una competició oficial.
Concretament les nedadores MARIONA SERRANO i ARIANE FRANCÀS del grup d´entrenament +14 anys participaran en la 1ª jornada de la COPA CATALUNYA DE NATACIÓ SINCRONITZADA que es celebrarà a la piscina Sant Jordi de Barcelona. Independentment dels resultats ja és un èxit pel nostre club.
En la circular NS-10 que està a l´apartat de sincro del club trobareu la convocatòria per aquesta competició.
Al web de la Federació Catalana de Natació–www.natacio.cat apartat natació sincronitzada hi trobareu tota la informació referent a aquesta competició.
ENTRENAMENT NATACIÓ MÀSTERS, Vilanova i la Geltrú, 2 Febrer 2013
El proper dissabte, 2 de Febrer entre les 17:00 i 18:30 hores els nedadors màsters del Club Natació Vilanova faran un entrenament específic per preparar els Campionats d´Espanya d´hivern que es celebraran la setmana vinent a Barcelona.
Convocatòria entrenament a l´apartat de màsters del web. circular MS-06.
SOPAR GERMANOR NEDADORS MÀSTERS, 1 Febrer 2013
Demà divendres, 1 de Febrer els nedadors màsters del club faran un sopar de germanor al Bar- Restaurante “El Ruta” situat al carrer Josep Coroleu per conjurar-se i donar les últimes instruccions de funcionament pel Campionat d´Espanya Open Màsters d´hivern que la setmana vinent es celebra a la ciutat Barcelona. El sopar s´iniciarà a les 21:30 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: