Enviat per: Club Natació Vilanova | Desembre 20, 2012

Informacions 20-12-12

EL CLUB NATACIÓ VILANOVA PREPARA LA PRIMERA EDICIÓ DEL REPTE FEM 50 x 100 ó 100 x 100, Vilanova i la Geltrú, 31 Desembre 2012
Us presentem el cartell de la primera edició del repte d´entrenament FEM 50×100 ó 100×100 dissenyat per Raul Colorado que es durà a terme a les instal.lacions de l´Esportiu La Piscina l´últim dia de l´any .
Es tracta d´un entrenament típic d´aquest dia de l´any on els nedadors hauran de triar la modalitat d´entrenament en la que voldran participar. 50×100 ó 100×100. Hi hauran 4 nivells possibles (1 carrer per nivell) que triarà prèviament cada participant a l´hora de fer la inscripció en funció del ritme d´entrenament que vol seguir (sortint c/ 1:30 min; c/1:45 min; c/2 min i C/ 2:15 min). En cap cas es tracta d´una competició, sinó d´assolir el repte. Per tant, es tracta d´aguantar tot el repte a un ritme suportable amb una fatiga sostenible.
S´obrirà la inscripció a la resta de clubs catalans i públic en general. Serà obligatori disposar de llicència federativa per la Federació Catalana de Natacío per participar. El repte donarà inici a les 10:00 hores del matí.
La trobada es farà a la part exterior del complexe esportiu “La Piscina” de Vilanova (C/ Josep Coroleu, 86) de Vilanova i la Geltrú a les 09:15 hores.
L´accès als vestidors serà a les 09:30 hores, les instruccions i distribució dels grups es farà a les 09:45 hores i l´inici del repte a les 10:00 hores.
Els participants que no pertanyin a un club de natació hauran de realitzar una prova de nivell per comprovar el seu estat físic i ubicar-los en el nivell que els hi pot anar bé. Aquesta prova es podrà realitzar durant els horaris d´entrenament  de la secció de natació del Club Natació Vilanova els dies previs entre les 16:30 i 19:00 h (24 desembre entre les 12:00 i 13:30 hores). La prova només podrà ser supervisada i autoritzada per un tècnic del Club Natació Vilanova.
El comptador de cada nivell serà portat per un tècnic del Club Natació Vilanova i serà qui donarà la sortida a cada sèrie.
La inscripció es tancarà un cop arribats a 40 participants. Màxim de 10 nedadors per nivell. Més informació sobre la inscripció  a cnvilanova@hotmail.com fins el dia 28 de desembre a les 20:00 hores.
Preu nedadors clubs afiliats a la Federació Catalana de Natació: 6 €
Preu nedadors club no afiliats a la Federació Catalana de Natació: 8 € + 12 € llicència per un dia de la Federació Catalana de Natació
Preu nedadors independents: 10 € +12 € llicència per un dia de la Federació Catalana de Natació
Al final es farà un petit refrigeri per tots els participants.
IMG-20121204-WA0000
Pòster: REPTE 50×100 i 100×100 confeccionat per Raul Colorado.
 
BONA ACTUACIÓ DELS NOSTRES NEDADORS A LA 7ª EDICIÓ DEL GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT, 15 Desembre 2012
Els nostres nedadors màsters van tenir una destacada actuació en la competició del GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT que va organitzar el nostre club dins dels actes del 25è Aniversari a les instal.lacions del Complexe esportiu de Badia del Vallès amb el suport del CN Badia i l´Ajuntament d´aquesta ciutat del Vallès Occidental.
Els nostres van batre 7 rècords socials i en van establir un de nou. Glicerio Díez nous rècords en 100, 200, 400 i 800 m lliures cat +60 anys, RAFA GÓMEZ estableix rècord 100 m estils individuals masculins +50 anys, CARLOS GIL rècord cat +25 en 50 m lliures i 50 m papallona
En les premiacions generals consistens en mini-lots de Nadal per categories segons la Taula Catalana RAUL COLORADO es va endur la de +20 anys. En aquestes mateixes classificacions a nivell local la categoria +20 anys va ser guanyada per ell mateix, +25 per CARLOS GIL, +30 per FCO JOSÉ HERRERA, +45 per JUAN CARLES CALERO, +50 per RAFA GÓMEZ, +60 per GLICERIO DIEZ. La classificació general local segons la Taula Catalana va ser guanyada per CARLOS GIL.
A la participació hi van participar 182 nedadors de 34 clubs diferents d´arreu de Catalunya amb participació de les quatre províncies catalanes. El cronometratge de la prova va ser per primera vegada semi-automàtic.
La prova de 4×50 m lliures masculí de la categoria pre-màsters (Oriol Marrugat, Raul Colorado, Carlos Gil i Carlos Bellido) amb 1:48.52 va ser guanyada pels nostres representants amb un bon registre molt propera a la marca que els hi va valdre la temporada passada el 4t lloc als cts d´Espanya open màsters d´hivern a Castelló. Enguany torna a ser un dels objectius per aquesta temporada aconseguir per fi el podi tant desitjat.
Al final de la competició va apareixer a l´hora de l´entrega de premis el “XOP” mascota del Mundial de Natació Barcelona 2013 que va ajudar a aumentar el ja per si bon ambient reinant a la piscina durant tota la tarda.
El Club Natació Vilanova agraeix i dona les gràcies al CN Badia per totes les facilitats prestades durant la competició.
A l´apartat de màsters hi trobareu els resultats de la competició, així com a l´apartat de GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT.
Fotografies: Grups d´esportistes i organització del CN Vilanova posant amb el “Xop” mascota mundial BCN 2013 i Antoni Marrugat i Antonio Rodríguez (regidor d´esports de Badia del Vallès) amb la gota d´aigua.
 

RECORDATORI DIES I HORARIS ENTRENAMENTS FESTES DE NADAL I CAP D´ANY, Vilanova i la Geltrú, 24 Desembre al 4 de Gener 2013

Us recordem que a les circulars de natació NA-07,natació màsters MS-01 i natació sincronitzada NS-06 teniu detallats els dies i horaris d´entrenament dels dies de les festes de Nadal i cap d´any. Els trobareu als els espais reservats a cada especialitat.
DINAR DE GERMANOR ESPORTISTES I TÈCNICS, Vilanova i la Geltrú 28 de Desembre de 2012
El dia 28 de desembre a les 13:30 hores es durà a terme el dinar de germanor entre els esportistes i entrenadors del club. Enguany es farà a la Pizzeria Domino´s (Avda Jaume Balmes, 2-4-cantonada Rambla Samà).
Més detalls a la circular de natació NA-10 i  NS-08 de natació sincronitzada en els espais reservats a cada especialitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: