Enviat per: Club Natació Vilanova | Setembre 12, 2012

INFORMACIONS DIVERSES SETEMBRE 2012

AVANÇ INFORMACIONS TEMPORADA 2012/2013
Durant la setmana del 24 al 29 de Setembre us serà entregat un full d´actualització de dades personals i autorització de drets d´imatge dels menors d´edat per apareixer en fotografies, videos, etc… corresponents a activitats organitzades pel Club Natació Vilanova, i publicitades en aquesta web o diferents mitjants de comunicació autoritzats que s´haurà de retornar omplert al respectiu entrenador abans del dia 5 d´Octubre.

Ens trobem a la espera que el proveedor de les noves indumentàries oficials del club ens passi les tarifes del material ofertat. En quan ens sigui facilitat us n´informarem i us donarem les pautes per adquirir-lo.

A partir del dia 2 d´Octubre per poder accedir a la instal.lació serà necesaria l´acreditació com esportista del Club Natació Vilanova en funció de la especialitat a la que pertany, dies setmanals d´entrenament i horaris. Sense aquesta acreditació no serà permès l´accès per part dels conserges de la instal.lació.

El dia 9 de Novembre coincidint amb la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú els horaris d´entrenament modificaran el seu horari habitual quedant de la següent manera.
NATACIÓ I NATACIÓ SINCRONITZADA
Els grups d´entrenament de 17:30 a 18:30 hores, ho faran de 17:30 a 18:15 hores.
Els grups d´entrenament de 18:30 a 20:00 hores, ho faran de 18:15 a 19:15 hores.

L´acte de presentació de la temporada 2012/2013 de totes les disciplines dels esportistes del CLUB NATACIÓ VILANOVA es realitzarà el dia 16 de Novembre a les 18:30 hores en un lloc encara per determinar i que oportunament serà anunciat en aquesta mateixa pàgina web. En aquest acte es donarà la benvinguda a la nova temporada, es presentaran les composicions de les plantilles d´esportistes per disciplines i els seus entrenadors. Per finalitzar es farà entrega per part de la junta directiva del Club Natació Vilanova a proposta dels entrenadors del club dels guardons dels esportistes que n´han estat mereixedors durant la temporada 2011/2012.
S´entregaran els següent guardons:
NATACIÓ-CONVENCIONAL:
– Millor esportista (masculí i femení) de la temporada del grup 1ª hora.
– Millor esportista (masculí i femení) de la temporada del grup de 2ª hora.
NATACIÓ-MÀSTERS
– Millor esportista (masculí ó femení) de la temporada.
NATACIÓ SINCRONITZADA
– Millor esportista (femení) de la temporada del grup -12 anys (any 2001 i posteriors).
– Millor esportista (femení) de la temporada del grup + 12 anys (any 2000 i anteriors).
MILLOR ESPORTISTA DEL CLUB 
– Millor esportista del Club Natació Vilanova (masculí ó femení) d´entre totes les disciplines de la temporada 2011/2012.
No podran repetir un mateix guardó esportistes que hagin estat guardonats en el mateix concepte en anteriors edicions.

NOTA: Podran quedar deserts els guardons que els tècnics considerin que no tinguin candidats amb els mèrits mínims exigibles per ser entregats.
En el decurs de l´acte tots els esportistes presents reberan un obsequi.

Es recomana molt seriosament l´assistència a l´acte que serà obert a esportistes, socis, pares i acompanyants.

GRUPS ENTRENAMENT DE NATACIÓ MÀSTERS, Vilanova i la Geltrú, 12 Setembre de 2012
Estem treballant per possar en marxa un nou grup d´entrenament de natació per a màsters (+20 anys) a part ddel que ja tenim en funcionament , aquest servei retarda el seu inici fins el dia 2 d´Octubre ja que estem a l´espera d´acceptació de dies i horaris. Us tindrem informats.

GRUPS ENTRENAMENT DE NATACIÓ SINCRONITZADA TEMPORADA 2012/2013, Vilanova i la Geltrú, 28 Setembre de 2012
Tal i com us vàrem avançar al mes de Juliol els grups d´entrenament de natació sincronitzada entren en una nova etapa a partir del dia 2 d´octubre. Per aquest motiu us emplacem a tots els pares de nedadores d´aquesta especialitat a una reunió informativa per explicar el nou funcionament, normes d´accès i convivència a la instal.lació el proper dia28 de Setembre a les 18:00 hores. És important la vostra presència donats els nombrosos canvis previstos.
1. GRUPS ENTRENAMENT EDATS I NOMENCLATURES
2. DIES SETMANALS D´ENTRENAMENT PER GRUP I HORARIS
3. FILOSOFIA DE TREBALL. 
3. MATERIAL ENTRENAMENT
4. NOMES ACCÈS INSTAL.LACIÓ I CONVIVÈNCIA AMB D´ALTRES GRUPS

GRUPS ENTRENAMENT DE NATACIÓ I NATACÍÓ SINCRONITZADA TEMPORADA 2012/2013, Vilanova i la Geltrú, 12 Setembre de 2012
Durant el mes de Setembre us podeu trobar amb massificació de gent en els diferents grups d´entrenament derivat de l´alta demanda d´accès a les diferent disciplines, ja que fins el dia 30 de setembre es fa servir el pla d´entrenaments de la temporada passada per tal que tothom agafi contacte amb la nova temporada i no fer un procès de canvi de funcionament tant brusc. Tot aixó quedarà regularitzat a partir del dia 2 d´Octubre.Disculpeu les molèsties.

PROVES ACCÈS ESPECIALITAT NATACIÓ SINCRONITZADA, Vilanova i la Geltrú, 12 Setembre 2012
Donada l´alta demanda per les proves d´accès a les places de la disciplina de natació sincronitzada, a partir del dia d´avui aquestes resten tancades fins nou avís.
Les persones que segueixin interesades podran entrar a formar part d´una llista d´espera a la que podreu accedir presencialment al Centre Cívic de Sant Joan els dilluns de 18:00 a 20:00 h deixant les vostres dades personals (NOM, COGNOMS ESPORTISTA, DATA NAIXEMENT, E-MAIL, NOM TUTOR LEGAL I TELÈFON). Les llistes es confeccionaran en funció de l´edad del/la candidat/da i ordre d´arribada. Els futurs candidats/seran avisats en funció del grup d´entrenament on es produeixin les vacants.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: