Enviat per: Club Natació Vilanova | Octubre 13, 2010

ENTRENAMENTS DISSABTES NATACIÓ SINCRONITZADA, 13 Octubre 2010

ENTRENAMENTS DISSABTES NATACIÓ SINCRONITZADA, 13 Octubre 2010
Els entrenaments de la secció de natació sincronitzada a partir del passat dia 8 d´Octubre passen a ser els següents:
– Dilluns a Dijous – Natació de 17:30 a 18:30 hores
– Divendres – Natació Sincronitzada 17:30 a 18:45 hores (preparació en aigua).
– Dissabtes – Natació sincronitzada 09:45 a 11:30 hores (preparació en sec). GIMNÀS PISTES D´ATLETISME VILANOVA I LA GELTRÚ
NOTA: Els entrenaments de preparació física en sec són tant o més importants que els aquàtics, ja que algunes destreces s´ensenyen i adquireixen primer fora de l´aigua per després posar-ho en pràctica en el mitjà aquàtic.
A més a més hem cregut convenient que cada quinze dies es faci un entrenament de preparació en aigua addicional (17:30 a 18:45 h), en dimarts i dues setmanes després en dimecres. I així succesivament.
En breu en aquest apartat general i en l´apartat de natació sincronitzada possarem un calendari amb els dies d´entrenament específic de sincro fins després de les festes de nadal.
Propers dies d´entrenament:
– Octubre:    Divendres: 15, 22 i 29
Dissabtes: 8, 16, 23 i 30
Dimarts: 19 (entrenament addicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Dimecres: 27 (entrenament addicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
– Novembre: Divendres: 5, 12, 19 i 26
Dissabtes: 6, 13 i 27. El dia 20 no hi ha entrenament per la sortida social a Andorra. L´entrenament es durà a terme a la Piscina Olímpica dels Serradells (Andorra).
Dimarts: 9 (entrenament addicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Dimecres: 24 (entrenament adicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
– Desembre: Divendres: 3, 10, 17
Dissabtes: 4, 11, 18
Dimarts: 7 (entrenament adicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Dimecres: 22 (entrenament adicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
NOTA: Hi ha entrenament normal, en l´horari habitual el dia 7 de desembre.
Clínic d´entrenament: 27, 28, 29, 30 desembre pel matí. Horari a determinar.
– Pels entrenaments de dissabtes a les pistes d´atletisme es pot fer us dels vestidors femenins per canviar-se i dutxar-se després de l´activitat.

MONUMENTAL ENFADO DE LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL CLUB NATACIÓ VILANOVA, 7 d´Octubre 2010
La direcció tècnica del club ha montat en colera envers els dirigents de l´espai esportiu “La Piscina” després de la negativa d´aquests a la cessió d´un espai fora de l´aigua per poder fer els exercicis de preparació física de l´equip de natació sincronitzada els dissabtes.
La previsió de la demanada d´aquest espai per a què les nostres esportistes puguessin entrenar els dissabtes es va fer fa més d´un mes juntament amb les necessitats generals per realitzar els entrenaments diaris. Dilluns de la setmana passada veient que no es va rebre contestació a la demanada dels dissabtes es va fer un recordatori davant l´arribada del primer entrenament previst d´aquest dia de la setmana. Dimecres a la tarda es va rebre la notificació de la negativa de la cessió per part de Parc del Garraf, cosa que ha enfadat enormement als tècnics del club, pel poc temps de marge de moviment i la pèrdua de confiança dels pares d´aquest grup que poden tenir en la direcció del club.
Cal dir que el treball que durant a terme les nostres nedadores al gimnàs de les pistes d´atletisme és el mateix que estava previst realitzar en alguna zona propera al  de la piscina. La meteixa tarda de dimecres es va fer ressó de la situació a la Regidoria d´Esports que amb un ràpid moviment va posar a la nostra disposició pels dissabtes pel matí el gimnàs de les pistes d´atletisme de Vilanova i la Geltrú. Ràpidament vàrem accedir a aquest gest amb la Regidoria d´Esports, l´equip de natació sincronitzada ja va poder entrenar dissabte pel matí fins i tot a l´aire lliure ja que feia un molt bon dia, també tenim a la nostra disposició una sala per reunions i xerrades tècniques. Des d’aquestes linies volem agrair a la Regidoria d´Esports l´eficència dels seus caps i tècnics en la gestió realitzada per poder portar a terme els entrenaments de les nostres esportites.
Els tècnics del club volem fer saber el malestar de la forma treballar desde fa dos anys en una instal.lació que cada cop està en pitjor estat, on algun del material que habitualment està a l´abast de tothom és material del club (surades, banderoles esquena, crono paret), sentint-nos com autèntics extranys del que és i ha estat “casa nostra” des dels inicis del club fins fa dos anys. La provisionalitat del que han estat els vestidors durant un any, els vestidors nous de cursets que des del primer dia no han engollit el fluxe de gent que diariament passa per la “Piscina municipal coberta de Vilanova i la Geltrú”, restricció d´espais sense un ús aparent… Així ja no es poden fer competicions normaletes de natació. L´equip màster des de fa quatre anys té una competició amb el nom de Ciutat de Vilanova i la Geltrú que gaudeix d´un gran prestigi en el calendari català i estatal, i des de fa dos anys l´hem de celebrar a Badia del Vallés que ens cedeix a l´hivern gentilment la seva nova piscina coberta i a l´estiu la de 50 m descoberta. Aquesta no és la instal.lació  ni el tracte que ens mereixem la gent de la ciutat de Vilanova i la Geltrú.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: