Enviat per: Club Natació Vilanova | Mai 4, 2010

XXXVI TRAVESSIA NEDANT LA PLATJA DE VILANOVA I LA GELTRÚ, 27 de JUNY de 2010 I GRAN PREMI DE FONS COSTA DAURADA-COSTA DEL GARRAF

Informem a tots els interesats en participar en la prova del I GRAN PREMI FONS COSTA DAURADA-COSTA DEL GARRAF que s´ha ampliat les competicions on es poden fer les marques mínimes per participar en aquesta prova. Aquestes seran les següents:

– II MÀSTERS LLARGA DISTACIA EN PISCINA 50 M (3000 m.), organitza C.N. VILANOVA a la piscina del CLUB NATACIÓ BADIA DEL VALLÈS. Interesats veure reglament a l´apartat màsters d´aquesta mateixa web.
– I CAMPIONAT ESPANYA/CATALUNYA OPEN INTERNACIONAL/MÀSTERS EN LLARGA DISTÀNCIA EN AIGÜES OBERTES, 19 de Juny de 2010, CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS. (3 Km)
-XIII CAMPIONAT ESPANYA OPEN DE LLARGA DISTÀNCIA D´AIGÜES OBERTES, 19 de Juny de 2010, CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS. (10 Km)
-XIII CAMPIONAT ESPANYA OPEN DE LLARGA DISTÀNCIA D´AIGÜES OBERTES, 20 de Juny de 2010, CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS. (5 i 3 Km)

-I CAMPIONAT CATALUNYA OPEN DE LLARGA DISTÀNCIA D´AIGÜES OBERTES, 19 de Juny de 2010, CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS. (10 Km)
-I CAMPIONAT CATALUNYA OPEN DE LLARGA DISTÀNCIA D´AIGÜES OBERTES, 20 de Juny de 2010, CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS. (5 i 3 Km)

-I CAMPIONAT ESPANYA OPEN MÀSTERS DE LLARGA DISTÀNCIA D´AIGÜES OBERTES, 19 de Juny de 2010, CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS. (3 Km)
-I CAMPIONAT CATALUNYA “OPEN/INTERNACIONAL” MÀSTERS DE LLARGA DISTÀNCIA D´AIGÜES OBERTES, 19 de Juny de 2010, CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS. (3 Km)

– Seguirant sent vàlides també la resta de competicions referenciades en reglament específic d´aquesta prova per poder justificar les marques mínimes.

XXI TROFEO MÓSTOLES DE NATACIÓN (Madrid), 8 i 9 Maig de 2010 – Polideportivo Villafontana
A l´apartat de convocatòries trobareu els participants dels nostre club en el XXI TROFEO VILLA DE MÓSTOLES (Madrid) els propers dies 8 i 9 de maig. Seran 18 nedadors/es vilanovins. Destaquen entre els convocats els debuts de Mireia Pons, Claudia Cabezas, Julia Font que pertanyen a l´equip de sincro del club.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: