Enviat per: Club Natació Vilanova | gener 25, 2017

Informació 25/01/2017

CANVI LLOC ACTE PRESENTACIÓ EQUIPS CLUB NATACIÓ VILANOVA 2016/2017, 27 Gener de 2017, Vilanova i la Geltrú

Us adjuntem la circular CNV-03 disponible a l´apartat de club referent a la presentació dels equips del club que estava pendent de realitzar degut a la manca d´espaï per poder-la realitzar i a la incompatibilitat d’agendes dels diferents grups o entrenadors. Aquesta circular s´ha avançat en paper físic els darrers dies a través dels entrenadors dels diferent grups.

L’acte de la presentació ha canviat de lloc de celebració:

NOU LLOC: CENTRE CÍVIC DE LA GELTRÚ – Plaça de l´AssociacIó d´Alumnes Obrers, 1 (on hi havia antigament el Camp de Futlbol de Vilanova).

ANULACIÓ ENTRENAMENTS, 27 Gener de 2017, Vilanova i la Geltrú 

Informem que el proper dia 27 de Gener organtizem l´acte de presentació dels diferents equips del Club Natació Vilanova per aquesta temporada. Per aquest motiu no hi hauran entrenaments aquest dia.

L´acte de presentació al que estan convoctats tots els esportistes del club serà al CENTRE CÍVIC DE LA GELTRÚ-Plaça de l´Associació  d´Alumnes obrers, 1 (on era antigament el camp de Futbol de Vilanova i la Geltrú) a les 18:30 hores, la convocatòria dels esportistes serà a les 18:00 hores.

 

ENTREGA SAMARRETES OFICIALS DEL CLUB, 27 Gener de 2017, Vilanova i la Geltrú 

Informem que ja tenim a disposició d´aquelles famílies que van sol.licitar samarreta oficial del club pels seus fills . L´entrega es farà el mateix dia de l´acte de presentació dels equips del club el 27 de Gener abans de l´inici del mateix. Entre 18:00 i 18:30 hores.

La samarreta és necesària per l´acte de presentació dels equips.

També disposem en stock per si algú no va poder fer la comanda en el seu dia. El preu es de 5 €.


ENTREGA MATERIAL ENTRENAMENT, 27 Gener de 2017, Vilanova i la Geltrú 

Informem que ja tenim a disposició d´aquelles famílies que van sol.licitar el material d´entrenament dels seus fills (fusta de peus i pullboy). L´entrega es farà el mateix dia de l´acte de presentació dels equips del club el 27 de Gener abans de l´inici del mateix. Entre 18:00 i 18:30 hores.

Aquells que no puguin assistir es poder posar en contacte amb la Rafi els dilluns al Centre Cívic de Sant Joan a l´oficina del club.

També disposem en stock per si algú no va poder fer la comanda en el seu dia. El preu del kit de material d´entrenament es de 10 €.

 

ACTUALITZACIÓ RÈCORDS NATACIÓ MÀSTERS CN VILANOVA, 21 Gener 2017, Vilanova i la Geltrú

Us deixem a l´apartat de màsters les últimes actualitzacions dels rècords individuals de natació màsters del club en piscines de 25 i 50 metres.

XI TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT, 21 Gener de 2017, El Prat de Llobregat

A l´apartat de màsters us deixem els resultats del XI TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT que es va celebrar al Prat de LLobregat ahir dissabte amb la representació de 5 dels nostres nedadors. Es van aconseguir 7 rècords del club.
FESTIVITAT SANT ANTONI ABAD, 17 Gener de 2017, Vilanova i la Geltrú

El dia 17 de Gener, festiu a Vilanova i la Geltrú per la celebració de la festivitat de Sant Antoni Abad no h haurà entrenaments. A la circular CNV-02 disponible a l´apartat club trobareu la informació al respecte. Aquesta circular s´ha avançat en paper físic els darrers dies a través dels entrenadors dels diferent grups.

XVI TROFEU DE TERRASSA NATACIÓ MÀSTER, 15 Gener de 2017, Terrassa

A l´apartat de màsters us deixem els resultats del XVI TROFEU DE TERRASSA NATACIÓ MÀSTER que es va celebrar a Terrassa el dia 15 de Gener amb la representació de 5 dels nostres nedadors. Es van aconseguir tres rècords del club a càrrec de Fco José Herrera (cat 35+) en les proves de 100, 200 m estils individual i 50 papallona en el pas d´aquesta última.

VIII MÀSTER NATACIÓ LLARGA DISTÀNCIA 3000 P25, 14 Gener de 2017, Vilanova i la Geltrú

Us deixem a l´apartat de màsters els resultats del VII MÀSTERS RELLEUS DE MITJA DISTÀNCIA 4×200 m LLIURES en P25 celebrat al Centre d´Esport i Salut “La Piscina”.

L´ equip  del C.N. Vilanova va batre el rècord social dins la categoria de +160 anys. L´anterior databa de l´any 2011.

 

VIII MÀSTER NATACIÓ LLARGA DISTÀNCIA 3000 P25, 14 Gener de 2017, Vilanova i la Geltrú

El dia 14 es va celebrar al Centre Esport i Salud “La Piscina” la vuitena edicició de la competició de fons sobre la distància de 3000 m  en piscina de 25 m que organitzem cada any per aquestes dates. 7 dels nostres nedadors i van prendre part amb força bons resultats, i on es van batre els primers rècords socials de l´any. Paral.lelament es va celebrar la versió de la prova de mitja distància de relleus sobre la distància de 4×200 m lliures. Els resultats estan disponibles a l´apartat de màsters.

107ª COPA NADAL DE NATACIÓ, 25 Desembre de 2016, Barcelona

El dia 18 de Desembre va celebrar a les aigües del Port de Barcelona la 107ª edicio de la Copa Nadal de Natació. Enguany en Carlos Bellido, que malgrat ja no participa en competicions oficials amb el club si ens representa des de ja fa un grapat d´anys en la prova degana de la natació estatal i catalana. Aquest any l´aigua no estava tant freda com en darrers anys degut a les bones temperatures regnant a Barcelona aquests dies.

img-20161225-wa0002

Foto: Carlos Bellido Andrés poc abans de la prova al Port de Barcelona el dia 25 de Desembre.

 

EXHIBICIÓ DE NADAL GRUPS NATACIÓ SINCRONITZADA, 18 Desembre de 2016, Vilanova i la Geltrú

El dia 18 de Desembre vam celebrar a Centre d´Esport i Salud “La Piscina” una exhibició de Natació Sincronitzada conicidint amb les festes de nadal. Al següent enllaç tobareu un reportatge realitzat per Canal Blau TV i una fotografia de tot el grup de les nenes que formen el grup d´entrenament.

http://www.canalblau.cat/presentacio-club-natacio-vilanova-seccio-sincronitzada/

img-20161218-wa0020

Foto: Grup de Natació Sincronitzada després de la exhibició realitzada a l´Esportiu “La Piscina”.

 

XI GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTER ANTONI MARRUGAT, 10 Desembre de 2016

El dia 10 de Desembre vam organitzar a la piscina municipal de Badia del Vallès el XI GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT. Enguany la participació va baixar un pel respecte la d´anteriors edicions degut a les dates en que es va celebrar (201 nedadors).

No s´adjunten els resultats degut al gran pes de l´arxiu, i en aquest moment la Federació Catalana de Natació no els te disponibles al seu web degut a estan realitzant un canvi de pàgina. Si algú està interesat els pot demanar a cnvilanova@hotmail.com.

img-20161210-wa0007

Foto: Guanyadors generals de la competició individual amb Elena Mª Palau (3ª per la dreta) i Fco José Herrera (1r per la dreta).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: