Enviat per: Club Natació Vilanova | Abril 20, 2015

Informació 20/04/2015

III TRAVESSIA NEDANT I AQUATLÓ DE PRIMAVERA – CANVI DE DATA, 23 de Maig de 2015, Vilanova i la Geltrú
La III TRAVESSIA NEDANT I AQUATLÓ DE PRIMAVERA canvia de data, passant del dia 3 de Maig com estava previst inicialment al dia 23 de Maig de 2015 (NOVA DATA). A l´apartat de TRAVESSIA NEDANT/AQUATLÓ PRIMAVERA trobareu el cartell de la travessia i el reglament amb els canvis actualitzats. Tots aquells que hi vulgueu participar en qualsevol de les seves modalitats només li teniu que comunicar al vostre entrenador/a.
En breu publicarem els primers llistats provisionals dels primers inscrits per aquesta travessia i aquatló.

EXHIBICIÓ NATACIÓ SINCRONITZADA, 17 de MAIG de 2015, Vilanova i la Geltrú
El dia 17 de Maig celebrarem al Centre d´Esport i Salut “La Piscina” una exhibició de natació sincronitzada. Totes les nedadores de la secció de natació sincronitzada hi estan convocades. Caldrà que totes les nedadores confirmin als entrenadors la seva assistència per poder confeccionar els diferents grups per les rutines.

II TROFEU SOCIAL DE NATACIÓ MÀSTERS, 17 de MAIG de 2015, Vilanova i la Geltrú
El dia 17 de Maig celebrarem al Centre d´Esport i Salut “La Piscina” el trofeu social de natació màsters sota el format de nedador complert (proves de 50 m dels quatre estils)pels esportistes de les categories màsters. Tots els nedadors/es de la secció de natació màsters hi estan convocats. Properament publicarem el reglament d´aquest “competició”-exhibició a l´apartat de natació màsters. Caldrà que tots els nedadors confirmin al seu entrenador la seva assistència un cop es publiqui el reglament de la competició per poder confeccionar les sèries de la “competició”.

III TROFEU SOCIAL DE NATACIÓ, 17 de MAIG de 2015, Vilanova i la Geltrú
El dia 17 de Maig celebrarem al Centre d´Esport i Salut “La Piscina” el trofeu social de natació sota el format de nedador complert (quatre estils) pels esportistes de les categories benjamí, aleví, infantil, junior-absolut i 25 m lliures pels nedadors/es més petits. Tots els nedadors/es de la secció de natació hi estan convocats. Properament publicarem el reglament d´aquest “competició”-exhibició a l´apartat de natació. Caldrà que tots els nedadors confirmin al seu entrenador la seva assistència un cop es publiqui el reglament de la competició per poder confeccionar les sèries de la “competició”.

CONVOCATÒRIA CAMPIONAT CATALUNYA BENJAMÍ- 2ª JORNADA (PRIMAVERA), 26 d´Abril de 2015, Piscina Sant Jordi (Barcelona)

A l´apartat de natació sincronitzada trobareu les circulars NS-27 i NS-28 amb la convocatòria del Campionat Catalunya Benjamí de Natació Sincronitzada – 2ª Jornada que es celebrarà el proper dia 26 d´Abril a la Piscina Sant Jordi de Barcelona en sessió de tarda.. 

CONVOCATÒRIA III TROFEU PRIMAVERA CLUB NATACIÓ CALDES, 25 d´Abril de 2015, Caldes de Montbui
A l´apartat de natació trobareu la circular NA-20 amb la convocatòria del III TROFEU DE PRIMARVERA del Club Natació Caldes.
* Aquesta convocatòria podria ser més amplia degut a que manquen nedadors per confirmar a l´entrenador la seva participació. En aquest cas durant la setmana es faria una actualització d´aquesta circular. 

CONVOCATÒRIA VII TORNEIG MÀSTERS CLUB NATACIÓ CALDES, 25 d´Abril de 2015, Caldes de Montbui
A l´apartat de natació màsters trobareu la circular MS-28 amb la convocatòria del VII TORNEIG MÀSTERS CN CALDES.

CONVOCATÒRIA LLIGA DE FIGURES ALEVINA- 3ª JORNADA, 25 d´Abril de 2015, Residència Joaquim Blume (Esplugues de Llobregat)
A l´apartat de natació sincronitzada trobareu la circular NS-27 amb la convocatòria de la Lliga de Figures Alevina – 3ª Jornada.

CONVOCATÒRIA LLIGA DE FIGURES INFANTIL – 4ª JORNADA, 25 d´Abril de 2015, Residència Joaquim Blume (Esplugues de Llobregat)
A l´apartat de natació sincronitzada trobareu la circular NS-26 amb la convocatòria de la Lliga de Figures Infantil – 4ª Jornada.

RESULTATS 14è OPEN MÀSTERS DE FONS, 12 d´Abril de 2015, Mataró
El Centre Natació Mataró va ser la seu del 14è Open Màsters de Fons, en piscina de 50 m a l´aire lliure on el nostre nedador de la categoria de +45 anys JAOQUIN ROMACHO VARGAS amb un temps de 18:39.04 va batre el seu propi rècord d´Espanya. Anterior 18:45.62.

Felicitats Joaquin.

En el decurs d´aquesta competició el nedador Rafael Cabanillas Quintanilla del Club Natació L´Hospitalet, en concret en la mateixa sèrie on van nedar varis dels nostres nedadors, va batre el rècord del mon i d’Europa en la cat +25 anys en la mateixa distància de 1500 m lliures masculí.

RESULTATS I OPEN OPEN AQUAMÀSTERS, 11 d´Abril de 2015, Horta (Barcelona)
A l´apartat de natació màsters trobareu el link que us portarà als resultats del I OPEN AQUAMÀSTERS. Degut al pes de l´arxiu us re-direccionem a la Federaciño Catalana de Natació on es troben tots els resultats complerts sobre aquesta competició.
http://www.natacio.cat./cat/arxiu/veure/2593. Raul Colorad es va endur el premi al millor fondista de la competició.

RESULTATS LLIGA 6ª JORNADA INFANTIL I TROFEU PRIMAVERA, 11 d´ABRIL DE 2015, Sitges
A l´aparta de natació trobareu els resultats de la 6ª jornada de la Lliga Infantil i Trofeu de Primavera del Club Natació Sitges. En el decurs de la competició el nadador Raul Colorado va batre el rècord absolut del club en la prova de 200 m estils individual amb un temps de 2:16.68 que estava vigent des de l´any 1992 a càrrec de Daniel Cobacho.  


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: