Enviat per: Club Natació Vilanova | Desembre 19, 2014

Informació 19/12/2014

ENTRENAMENTS DIFERENTS SECCIONS DIES DE NADAL, 29 Desembre al 5 Gener, Vilanova i la Geltrú
Durant el dia d´avui esperem rebre el permís de la empresa gestora de la instal.lació dels horaris d´entrenament sol.licitats pels entrenadors de les diferents seccions del club per realizar els entrenaments dels dies de Nadal.
Es mantenen els dies i horaris d´entrenament habituals per totes les seccions fins el dia 23 de Desembre (inclòs). Els entrenaments es re-emprendran en els seus horaris habituals el dia 7 de Gener de 2015.
Avanç informació entrenaments de Nadal.
NATACIÓ
Els nedadors petits que habitualment entrenen entre les 17:30 i les 18:30 hores: tindran entrenament els dies 29, 30 desembre i 2 de Gener. (sol.licitats horaris de tarda).
Els nedadors grans que habitualment entrenen entre les 18:30 i les 20:00 hores: tindran entrenament els dies 29, 30, 31 desembre, 2 i 5 Gener. (sol.licitats horaris de matí-només per qui els entrenadors indiquin i horaris de tarda per tots els nedadors del grup.
NATACIÓ MÀSTERS
Tots els nedadors d´aquestes categories tindran entrenament els dies 29, 30, 31 desembre, 2 i 5 Gener. (sol.licitats horaris de matí i tarda).
NATACIÓ SINCRONITZADA
Totes les nedadores de natació sincronitzada amb independencia del grup tindran entrenament els dies 29, 30 de desembre, 2 i 5 de Gener. (sol.licitats horaris de matí).

En quan rebem la confirmació de l´acceptació dels horaris d´entrenament el més ràpidament posible us els detallarem.

DEMOSTRACIÓ HABILITATS NATACIÓ SINCRONITZADA, 21 Desembre 2014, Vilanova i la Geltrú
En la tarda d´ahir dijous vam rebre l´autorització de la empresa gestora de la instal.lació del per realizar una demostració d´habilitats i destreces adquirides per les nedadores de natació sincronitzada durant el primer trimestre de temporada. Els  canvis en la direcció i gerencia dins la empresa que dirigeix la piscina municipal de Vilanova i la Geltrú han enrederit aquest permís.  Les nedadores estan convocades el dia 21 (diumenge) a les 10:00 h per realizar l´escalfament, la demostració donarà inici a les 11:00 hores i será conduida pels entrenadors de la secció de natació sincronitzada.
La convocatoria de l´acte la trobareu a la circular NS-14.

ENTRENAMENT PREPRACIÓ DEMOSTRACIÓ HABILITATS NATACIÓ SINCRONITZADA, 20 Desembre 2014
El dissabte 20 de desembre totes les nedadores de la secció de natació sincronitzada están convocades a la piscina municipal coberta per realizar un entrenament previ a la demostració d´habilitats del dia 21 per tal d´acabar d´ajustar els últims detalls.
La convocatoria de l´entrenament la trobarea a la circular NS-13.

RESULTATS 9è GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT, 13 Desembre 2014, Badia del Vallès
El passat 13 de Desembre es va celebrar a Badia del Vallès la tradicional competició del Gran Premi natació Màsters Antoni Marrugat organitzada pel nostres club i on hhi van participar 250 nedadors. Pel que fa al nostres esportistes gran actuació en general destancant Raul Colorado en la prova de 800 m lliures on va rebaixar el seu millor registre en 10 segons i en a prova de 100 m lliures on ho va fer en una mica més de 2 segons. També destacada va ser la competició de Francisco Villaden i David López en la competició de les proves de 50, 100 i 200 m braça. Ademés es van aconseguir batre 9 millors rècords socials del club en piscina de 25 m.
A l´apartat de màsters hi podeu trobar els resultats de la competició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: