Enviat per: Club Natació Vilanova | Novembre 20, 2014

Informació 19/11/2014

LLICÈNCIES FEDERATIVES FCN, 1 Desembre 2014, Vilanova i la Geltrú
Amb la quota del mes de desembre es girarà l´import corresponent a la part proporcional de la llicència federativa per poder participar en competicions i demostracions del calendari de la Federació Catalana de Natació de les diferents especialitats que s´han obtingut durant el mes de desembre en favor dels esportistes que han lliurat el formulari omplert durant l´últim mes. L´import a satisfer en aquest concepte és de 20 €. L´altre meitat de l´import de la llicència corre a càrrec del Club Natació Vilanova.
A les circulars de natació NA-05/NA-06, natació màsters MS-05/MS-06, natació sincronitzada NS-05/NS-06, del 19 de setembre hi trobareu la informació mes detallada.

QUOTA ANUAL SOCI PROTECTOR, 1 Desembre 2014, Vilanova i la Geltrú
A l´apartat de club hi trobareu la circular de CNV-02 on trobareu la informació sobre el pagament de la quota anual de soci protector del Club Natació Vilanova que es farà en un únic pagament de 24 € per familia junt amb la quota del mes de desembre.

CONVOCATÒRIA 18è FONS I ESTILS MÀSTERS CN SABADELL, 29 Novembre 2014, Piscina “Carles Ibars”, Sabadell
A l´apartat de màsters hi trobareu la circular MS-12 amb la convocatoria del 18è FONS I ESTILS MÀSTERS CN SABADELL que es celebra el dia 29 de noviembre a Sabadell.

CONVOCATÒRIA XXV TROFEU HIPOCAMPUS, 22 Novembre 2014, Piscina Olímpica del Serradells, Andorra
A l´aparat de natació hi trobareu la circular NA-11 amb la convocatoria del XXV TROFEU HIPOCAMPUS que es celebra a Andorra el proper dia 22 de Novembre dins de la sortida social que realitzarem al País del Pirineus aquest cap de semana.

CONVOCATÒRIA XXII GRAN PREMI VELOCITAT MÀSTERS BLAUTEC, Piscina “Les Comes”, Igualada
A l´apartat de màsters hi trobareu la circular MS-11 amb la convocatoria del XXII GRAN PREMI DE VELOCITAT NATACIÓ MÀSTERS BLAUTEC que es celebra el dia 22 de noviembre a Igualada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: