Enviat per: Club Natació Vilanova | Mai 7, 2014

Informació 07/05/2014

DOS NEDADORS MÀSTERS DEL CN VILANOVA ENCAPÇALEN EL I TROFEU FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ MÀSTERS, 7 Maig de 2014
Raul Colorado Sánchez en la categoria +20 anys i Francisco José Herrera Martínez en la categoria +30 anys encapçalen les seves respectives categories del I CIRCUIT DE TROFEUS NATACIÓ MÀSTERS – I TROFEU FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ. A falta de la última etapa del circuit aquest dissabte 10 de Maig a Girona on han de ratificar aquesta privilegiada posició són virtualment els guanyadors de les seves categories d´aquesta primera edició.
El Circuit Català de Trofeus Màsters el formen 10 competicions on s´acumulen punts en la millor prova puntuada de les nedades per cada nedador en cada etapa segons la Taula catalana màsters. El circuit premia la regularitat dels nedadors dins de la seva categoria tenint que participar en un mínim de 7 proves per poder optar en la premiació final. L´entrega de premis es farà durant el CAMPIONAT DE CATALUNYA “OPEN” MÀSTERS DE NATACIÓ el proper dia 25 de Maig a la piscina del CN Sant Andreu-Pere Serrat.
La competició PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT que organitza anualment el Club Natació Vilanova al mes de desembre forma part d´aquest circuit, concretament la 3ª etapa, que es va celebrar a la piscina de Badia del Vallès.  

RESULTATS CAMPIONAT CATALUNYA BENJAMÍ-2ª JORNADA, 26 d´Abril 2014, Piscina Sant Jordi (Barcelona)

A l´apartat de natació sincronitzada trobareu els resultats de la 2ª jornada del Campionat de Catalunya Benjamí de natació Sincronitzada celebrada a la Piscina Sant Jordi de Barcelona. Cal destacar el 16è lloc de Sònia Estruch en la categoría de nivel II, també hi van participar en el nivel III Julia Yabo López Sanahuja i Judith Clavijo,  Ainhoa de la Rosa i Naia Moreno en el nivel I.

RESULTATS LLIGA DE FIGURES INFANTIL, 26 d´Abril 2014, Residencia Blume (Esplugues Llobregat)
A l´apartat de natació sincronitzada trobareu els resultats de la 4ª jornada de la Lliga de Figures Infantil celebrada a la Piscina de la Residencia Blume d´Esplugues de Llobregat. Van participar Yaiza Ruíz, Edurde Lasquibar, Andrea Morte, Maria Cusco, Nicole Francàs i Maria Hailing López Sanahuja.
 
RESULTATS LLIGA DE FIGURES JUNIOR, 25 d´Abril 2014, Residencia Blume (Esplugues Llobregat)
A l´apartat de natació sincronitzada trobareu els resultats de la 4ª jornada de la Lliga de Figures Junior celebrada a la Piscina de la Residencia Blume d´Esplugues de Llobregat. Van participar Meritxell Domingo i Arianne Francàs.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: