Enviat per: Club Natació Vilanova | gener 9, 2014

Informació Horaris Entrenaments

DIES I HORARIS ENTRENAMENTS, 8 AL 14 DE GENER 2014, Vilanova i la Geltrú
Us enviem els horaris que ens ha assignat la empresa gestora de les diferents piscines de Vilanova i la Geltrú degut a problemes tècnics de posada en marxa de la instal.lació del Centre d´esport i salut “La piscina” que hauria d´haver entrat en funcionament durant el dia d´avui.
Per tal de no crear problemes addicionals amb canvis de dies s´han adecuat els horaris que ens han donat als dies que ja estan venint habitualment els esportistes del club a entrenar.
Aneu en compte amb els horaris ja que varien en funció del dia de la setmana. Això ve donat per la disponibilitat d´espaï a la piscina del Parc del Garraf.
Veure circulars adjuntes NA 15, MS 14 i NS 11.
Durant la setmana seguirem informant sobre els entrenaments dels dies posteriors als que us enviem avui.
La comunicació oficial de la empresa gestora sobre l´incidència ha arribat durant el dia d´avui. Extra-oficialment ens vam enterar com a entitat a través de terceres persones la tarda de dilluns durant la cavalcada de reis sense rebre comunicació alguna per part de la direcció de les piscines de Vilanova. Des d’aquell moment ens vam posar en marxa per buscar alternatives per poder garantir que es realitzin les sessions d´entrenament amb la problemàtica que això comporta per les dates ens les que ens trobem.
Si algú vol realitzar alguna queixa o reclamació al respecte cal us emplaceu a la recepció de qualsevol de les dues instal.lacions aquàtiques de la ciutat (piscina Josep Coroleu o Parc del Garraf) per tal que us entreguin un full de reclamació.
El Club Natació Vilanova farà les oportunes reclamacions als estaments corresponents com a entitat afectada per la manca d´informació, transparència dels nostres interesos.
Agraïm un cop més, i no són pocs aquesta temporada, la vostra compressió.
Atentament,
La Junta del Club Natació Vilanova

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: