Enviat per: Club Natació Vilanova | Abril 11, 2013

Informacions 11-4-2013

CONVOCATÒRIA NATACIÓ MÀSTERS , 27 Abril 2013, Club Natació Caldes (Caldes de Montbui)
A l´apartat de natació hi trobareu la convocatòria de natació corresponent al V MÀSTERS CLUB NATACIÓ CALDES amb els nedadors convocats, en cas de causar baixa avisar a l´entrenadora responsable el més aviat possible. Veure circular MS 12. Data de la competició: 27 d´Abril de 2013. Sessió Tarda.
 
CONVOCATÒRIA NATACIÓ , 27 Abril 2013, Club Natació Caldes (Caldes de Montbui)
A l´apartat de natació hi trobareu la convocatòria de natació corresponent al TROFEU DE PRIMAVERA DEL CLUB NATACIÓ CALDES amb els nedadors convocats, en cas de causar baixa avisar a l´entrenador responsable el més aviat possible. Veure circular NA 18Data de la competició: 27 d´Abril de 2013. Sessió Tarda.
CONVOCATÒRIA NATACIÓ SINCRONITZADA, 11 Maig 2013, Residència Joaquim Blume (Esplugues Llobregat)

A l´apartat de sincro hi trobareu la convocatòria de natació sincronitzada de la 4ª JORNADA DE LLIGA DE FIGURES – CATEGORIA ALEVINA amb les nedadores convocades, en cas de causar baixa avisar a l´entrenadora responsable el més aviat possible. Veure circular NS 21Data de la competició: 11 de Maig de 2013. Sessió Matí.

CONVOCATÒRIA NATACIÓ SINCRONITZADA, 27 Abril 2013, Piscina Sant Jordi (Barcelona)
A l´apartat de sincro hi trobareu la convocatòria de natació sincronitzada de la 2ª JORNADA DEL CAMPIONAT CATALUNYA – CATEGORIA BENJAMINA amb les nedadores convocades, en cas de causar baixa avisar a l´entrenadora responsable el més aviat possible. Veure circular NS 20Data de la competició: 27 d´Abril de 2013. Sessió Tarda.
 
CONVOCATÒRIA NATACIÓ SINCRONITZADA, 27 Abril 2013, Residència Joaquim Blume (Esplugues Llobregat)

A l´apartat de sincro hi trobareu la convocatòria de natació sincronitzada de la 4ª JORNADA DE LLIGA DE FIGURES – CATEGORIA INFANTIL amb les nedadores convocades, en cas de causar baixa avisar a l´entrenadora responsable el més aviat possible. Veure circular NS 19Data de la competició: 27 d´Abril de 2013. Sessió Matí.

 
CONVOCATÒRIA NATACIÓ SINCRONITZADA, 26 Abril 2013, Residència Joaquim Blume (Esplugues Llobregat)

A l´apartat de sincro hi trobareu la convocatòria de natació sincronitzada de la 4ª JORNADA DE LLIGA DE FIGURES – CATEGORIA JUNIOR amb les nedadores convocades, en cas de causar baixa avisar a l´entrenadora responsable el més aviat possible. Veure circular NS 18Data de la competició: 26 d´Abril de 2013. Sessió Tarda.

ACTUALITZACIÓ CIRCULAR NS 16 NATACIÓ SINCRONITZADA,  Abril 2013, Vilanova i la Geltrú
S´ha actualitzat la circular NS 16 de natació sincronitzada que fa referència als entrenaments en sec dels grups d´entrenament +10 A i +14 dels dilluns degut a un error de transcripció. 
Mes Abril: on diu 27 d´Abril – ha de dir 29 d´Abril. Ho trobareu indicat en color groc.
ACTUALITZACIÓ RÈCORDS NATACIÓ MÀSTERS P25,  8 Abril 2013, Vilanova i la Geltrú
A l´apartat de natació màsters trobareu actualització dels rècords socials màsters en piscina de 25 m a data 7 d´Abril de 2013.
RESULTATS 12è OPEN MÀSTERS FONS I ESTILS, 7 Abril, Mataró
A l´apartat natació màsters trobareu els resultats de la competició 12è OPEN MÀSTERS MÀSTERS FONS I ESTILS celebrada el dia 7 d´Abril a la piscina de 50 m descoberta i climatitzada del Centre Natació Mataró.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: