Enviat per: Club Natació Vilanova | Abril 11, 2013

25è ANIVERSARI CLUB NATACIÓ VILANOVA EXHIBICIÓ NATACIÓ I NATACIÓ SINCRONITZADA, 24 Març 2013, Vilanova i la Geltrú

25è ANIVERSARI CLUB NATACIÓ VILANOVA EXHIBICIÓ NATACIÓ I NATACIÓ SINCRONITZADA, 24 Març 2013, Vilanova i la Geltrú
Amb motiu del 25è aniversari del Club Natació Vilanova durant tot l´any realitza diverses activitats institucionals i esportives relacionades amb el club. Diumenge es va celebrar al Centre d´Esport i Salut “La Piscina” de Vilanova i la Geltrú una exhibició de les seccions oberta al públic . Primerament va ser el torn de la Natació Sincronitzada on hi van prendre part 24 nedadores dels diferents grups de menys 10 anys, més deu i catorze anys que formen la secció. Durant una hora es va fer un repàs del que és la natació sincronitzada i les seves modalitats (figures, solos, duets i equips) a través de diferents coreografies realitzades per les nedadores organitzades en diferents grups d´actuació segons les seves edats. Al finalitzar es van presentar i es va entregar un obsequi a totes les esportites i les seves entrenadores.
Seguidament va ser el torn de la Natació i la Natació Másters (nedadors +20 anys …). Durant una mica més d´una hora amb la presència de 30 nedadors/es es va fer un repàs dels diferents estils que conformen la natació, l´execució de les sortides i viratges. Un nedador destacat del club cada cop que es presentava un estil realitzava una demostració tècnica, seguida d´uns exercicis tècnics d´aquell estil secundats per tots els altres nedadors presents d´aquestes seccions.
Després va arribar el torn de les proves de relleus on es va fer un desafiament d´un relleu de 4×50 m lliures entre nedadors de la secció de natació i la secció de màsters guanyat per aquests segons per un estret marge de temps. Posteriorment es va fer un relleu amb 4 equips entre tots els nedadors del club que formen les dues seccions sense distinció d´edat. També es va fer una demostració de com entrenar i competir en la modalitat de llarga distància i aigües obertes a càrrec de nedadors experimentats en aquesta jove especialitat que cada cop guanya més adeptes.
Per finalitzar es va realitzar una prova lúdica consistent en una cursa d´eliminació a la americana guanyada per Raul Colorado per sobre de l´actual entrenador de la secció de natació Fco José Herrera.
A l´acabar a tots els nedadors presents van ser presentats i van rebre un obsequi com a record de la jornada.

Foto nº 1: Nedadores natació sincronitzada i entrenadores participants en la exhibició de Natació Sincronitzada.

Foto nº 1

 

Foto nº 2: Nedadors i entrenadors participants en la exhibició de les seccions de Natació i Natació Màsters.

Foto nº 2

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: