Enviat per: Club Natació Vilanova | Abril 4, 2013

INFORMACIONS 4-4-2013

ADQUISICIÓ LLIURE D´ENTRADES MUNDIAL NATACIÓ BCN 2012 AMB DESCOMPTE DE CLUBS, Vilanova i la Geltrú
A la circular CNV 12 que trobareu a l´apartat club trobareu com fer la compra lliures d´entrades pel Mundial de Natació Barcelona 2013 que es celebrarà aquest estiu amb descomptes que ha posat la organització de tots els clubs catalans afiliats a la Federació Catalana de Natació. A la circular trobareu el codi que es necesita per poder afavorir-se d´aquests descomptes. Promoció vàlida fins el dia 21 d´Abril.

SORTIDES  NATACIÓ i SINCRONITZADA I ADQUISICIÓ ENTRADES MUNDIAL NATACIÓ BARCELONA 2013, Vilanova i la Geltrú
El Club Natació Vilanova organtza dues sortides amb motiu de la celebració del Mundial de Natació Barcelona 2013. Una en l´especialitat de natació i una altre en la de natació sincronitzada per totes les seccions del club. Aquestes sortides funcionaran en grup pel que fa als esportistes de les diferents disciplines del Club Natació Vilanova amb els seus respectius entrenadors, s´hi poden afegir acompanyants.
La sortida a veure una jornada de finals de sincro serà el 22 de Juliol i la jornada de finals de natació està prevista pel 30 de Juliol.  
A l´apartat de sincro trobareu la circular NS 17 trobareu com fer la reserva d´entrades. La circular de natació NA 15 la trobareu a l´apartat de natació i en el de màsters la circular MS 10. El límit sol.licitud i pagament per aquestes sortides serà el 17 dÁbril.
Aquestes sortides són independents de l´adquisició lliure d´entrades que es proposa a la circular CNV 12 que està a l´apartat club.
Es poden adquirir tantes localitats com es desitgi per esportista i amb independència de la displina a la que es pertany l´esportista (natació, màsters o sincro).

CONVOCATÒRIA NATACIÓ MÀSTERS, 6 i 7 Abril 2013, Palma de Mallorca
Els nedadors màsters del club no paren i aquest cap de setmana 6 i 7 d´Abril 5 d´ells es desplacen a la capital Balear, Palma de Mallorca per participar en el ) XIX OPEN MÀSTERS MALLORCA (MOM). A la circular MS 11trobareu la convocatòria per aquesta competició i el pla de viatge que s´han preparat els nostres nois.
Molta sort a tots.

RESULTATS XIII MÀSTERS DEL PENEDÈS “VINYES VERDES VORA MAR”, 23 Març 2013, Vilafranca del Penedès
A l´apartat de màsters trobareu els resultats del XIII MÀSTERS DEL PENEDÈS “VINYES VERDES VORA MAR”que es va celebrar el dia 23 de Març a la capital de l´Alt Penedès(Vilafranca) on els nostres màsters van aconseguir dos nous rècords màsters i en van establir un de nou. Al final de la competició es va celebrar a l ´alberg situat al costat del Complexe Aqüàtic de Vilafranca un berenar per tots els assistents on es van repartir els premis de la competició.

MODIFICACIÓ DE LA I EDICIÓ DE LA TRAVESSIA DE PRIMAVERA, 4 Maig 2013, Vilanova i la Geltrú
La I edició de la travessia i aquatló de primavera finalment ha modificat la data de celebració. Ben aviat estarà a l´apartat corresponent d´aquest mateix bloc el reglament de la mateixa. Finalment es celebrarà el dia 4 de Maig de 2013 dins de les instal.lacions del Club Nàutic Vilanova. Les inscripcions es podran fer a través de cnvilanova@hotmail.com.
Les travessies nedant la platja de Vilanova i Premi de Gran Fons mantene la seva data i es celebraran el dia 30 de Juny. Els reglaments d´aquestes proves aviat també estaran disponibles en els seus apartats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: