Enviat per: Club Natació Vilanova | Juny 30, 2012

INFORMACIONS 30-06-2012

ACORD AMB DECAHTLON SANT PERE DE RIBES, Juliol 2012
El Club Natació Vilanova a arribat a un acord de col.laboració amb la secció d´esports aquàtics del centre Decathlon de Sant Pere de Ribes per la setmana que el centre hi dedica als esports d´aigua. Per aquest motiu el diumenge 8 de Juliol a les 12:00 hores les nenes de la secció natació sincronitzada hi faran una demostració d´habilitats. El Club també hi col.labora amb l´aportació d´un socorrista aquàtic. El club aprofitarà per fer publicitat de les seccions a través de fulletons que s´entregaran als clients del centre que es trobin presents durant l´acte.

ENTRENAMENTS GRUP NATACIÓ 2ª HORA, 2 i 4 Juliol 2012
Els propers dimarts i dijous (2 i 4 de Juliol), els entrenaments de l´equip de natació de 2ª hora excepcionalment s´iniciaran a l´hora prevista (18:00 hores) i finalitzaran a les 19:00 hora. La resta de dies es seguirà l´horari habitual. (18:00-19:30 hores).

ENTRENAMENTS MES DE JULIOL
Us recordem que a partir de dilluns comencem l´horari del mes de Juliol amb els horaris que us vam informar la setmana passada.

III PREMI GRAN FONS COSTA DAURADA-EL GARRAF, 1 Juliol 2012, Cunit i Vilanova i la Geltrú
A l´apartat de PREMI GRAN FONS COSTA DAURADA-EL GARRAF hi trobareu el llistat definitiu d´inscrits per aquesta prova enumerats per nº de xip i cognom.
L´entrega de xips es farà a partir de les 08:20 h davant de la platja de Cunit Centre situada davant de l´estació de RENFE, concretament a la cala situada més a l´esquerre mirant al mar, normalment està la barraca de socors. És on desemboca la riera que està asfaltada i que a la vegada és on queda tallada la carretera que ens condueix a aquest lloc pels que veniu de la carretera general.
L´arribada està situada a la Platja d´Adarró a Vilanova i la Geltrú a la zona del xiringuito “El Zero” davant del passeig marítim. És on normalment finalitzen totes les proves de la TRAVESSIA NEDANT A LA PLATJA DE VILANOVA I LA GELTRÚ.
Per qualsevol problema podeu contactar amb nosaltres a través de 659.55.14.61- només en cas necesari.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: