Enviat per: Club Natació Vilanova | Mai 6, 2012

INFORMACIONS 6 de maig de 2012

LA SETMANA VINENT XXVIII CAMPIONAT CATALUNYA “OPEN” MÀSTERS DE NATACIÓ, Vilanova i la Geltrú, 12 i 13 Maig
La setmana vinent es celebra a la Piscina del CN Sant Andreu (Barcelona), una nova edició del Campionat de Catalunya “Open” màsters de natació on estaran els nostres nedadors. Una vegada més els nostres nedadors parteixen a les inscripcions en les posicions capdevanteres de les proves a disputar.
Seran un total de 611 nedadors catalans, espanyols i de França, Itàlia i Rúsia els participants en aquest campionat, considerat com el millor referent de la especialitat en el panorama estatal.

12 JOVES NEDADORS DE LA ESCOLA DE NATACIÓ DEL CLUB PARTICIPEN DE LA DEMOSTRACIÓ DE NATACIÓ, Vilanova i la Geltrú, 5 Maig  2012
Una dotzena de nedadors entre 6 i 12 anys han fet  una demostració d´habilitats aquesta tarda a partir de les 19:00 h a la Piscina Municipal Coberta de la nostra ciutat. Durant una mica menys d´una hora s´han repassat per part dels joves nedadors els diferents estils de natació i la forma d´entrenar-los, com fer una prova de competició i la simulació d´una prova lúdica de relleus. A la vegada per megafonia s´ha anat iguiant al públic sobre el que estaven veient i recordant d´altres aspectes importants de reforç on és important el recolçament de les famílies, com ara els bons habits, comportament i sobretot ajudar a als seus fills a disfrutar de la natació.


GAIREBÉ 50 NEDADORES EN LA DEMOSTRACIÓ DE NATACIÓ SINCRONITZADA, Vilanova i la Geltrú, 5 Maig 2012
Lluida actuació de les nostres nenes de la secció de l´escola de natació sincronitzada en el decurs de la demostració que han realitzat aquesta tarda a la Pisicna Municipal Coberta de la nostra ciutat.
Un total de 17 nenes del Club Natació Vilanova han participat en 2 duets-trios i 3 equips que han rebut l´aplaudiment d´una graderia plena a vessar i entregada després de 60 min de exhibició. Hem estat acompanyats del CN ESPLUGUES que ha aportat 30 nedadores de moltes diferents edats.
Abans de cada tipus de rutina (natació, solo, duet i equips) per megafonia es feia una petita locució per tal de fer més entendible al públic del que veureien a continuació. Al final de l´acte totes les nenes han rebut un petit obsequi per part de les diferents persones de la junta directiva del Club Natació Vilanova.

XV CAMPIONAT ESPANYA-IV CATALUNYA, TRAVESSIA VNG EN AIGÜES OBERTES,  Vilanova i la Geltrú, 5 Maig 2012
Manca una mica més d´un mes i mig per la disputa a les aigües de les platges de Vilanova del Campionat d´Espanya, Catalunya i Travessia nedant de Vilanova i els preparatius segueixen a bon ritme. Si ahir divendres en reunió setmanal de la junta directiva del club es va seguir treballant en la feina de despatx, aquest matí malgrat el fort vent i el mal estat de la mar ha estat el torn de les diferents àrees de la organització les que han passat in-situ per la plaça de Trajo del Garbí per familiaritzar-se amb el lloc exacte que ocuparan i començar a fer proves sobre les tasques específiques encomanades.
Així primer a les 09:30 h ha estat el torn a les 09:30 de l´àrea de secretaria de competició, seguida de l´àrea de premiació, l´àrea de manteniment i montatge i per últim l´àrea d´atenció a Vip´s i autoritats. El dia abans durant la reunió de junta l´àrea de premsa i comunicació també va rebre noves instruccions de funcionament pel dia de la presentació del campionat.
També s´ha acabat de recolocar alguns espais que encara estaven el l´aire.
Degut a les inclemències meteorològiques no han estat posible realitzar les proves aquàtiques sobre el circuit per part d´alguns nedadors màsters i fer medicions de la temperatura del mar en diferents punts del recorregut.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: