Enviat per: Club Natació Vilanova | Octubre 22, 2011

NOTÍCIES 22 d’ Octubre de 2011

LOTERIA DE NADAL
Ja tenim disponible la loteria de nadal per aquest any del CLUB NATACIÓ VILANOVA.45645
 
En podeu sol.licitar al telèfon mòvil 677.74.40.49 o al mail cnvilanova@hotmail.com
 
 

CASQUETS DE BANY AMB L´EMBLEMA OFICIAL DEL CLUB NATACIÓ VILANOVA, 21 Octubre de 2011
Ja hem rebut la nova remesa de casquets de bany de silicona amb l´anagrama oficial del club. A qui se li hagi trencat o en vulgui disposar-ne d´un altre la junta directiva del club en té disponibles a partir del divendres 21 d´Octubre.
En tots els casos li podeu demanar a la Rafi. El preu és de 6 €.
Recordem que el casquet oficial del club és d´obligatori us en totes les competicions o actes on participi el Club Natació Vilanova.

ENTRENAMENT EN SEC GRUP DE NATACIÓ, 29 Octubre 2011A partir del dia 29 d´Octubre i com a prova pilot el grup d´entrenament de natació que habitualment entrena durant la setmana de 18:30 a 20:00 h realitzarà entrenament de preparació física en sec els dissabtes que més avall es detallen al Gimnàs de les pistes d´atletisme en l´horari de 10:00 a 11:30 hores.
Per tal de tenir continuitat l´activitat a partir del dia 1 de Gener de 2012, l´assistència mínima a aquest entrenament específic haurà de ser d´una mitja de 5 nedadors.
També s´hi podran adherir els nedadors de la categoria màsters.
L´entrenador responsable serà en Francisco José Herrera.
 
OCTUBRE – 29
NOVEMBRE – 5, 12 i 26
DESEMBRE – 3, 10
 
 
ACCÈS INSTAL.LACIÓ, A partir 24 Octubre 2011
Us informem que per indicació de l´empresa gestora de l´Esportiu La Piscina a partir del dia 24 de Novembre només podran accedir als vestidors els pares de nedadors de facin 8 anys durant l´any 2012 (2004). L´accès als vestidors d´esportistes d´edats més grans l´hauran de fer sols sense l´acompanyament d´un adult.
Gràcies per la vostra col.laboració.
 
 
COM POSSAR-SE EN CONTACTE AMB ELS TÈCNICS DEL CLUB NATACIÓ VILANOVA, A partir 24 Octubre 2011
Us informem a partir del dia 24 d´Octubre per poder parlar amb els entrenadors del club ho haureu de fer abans o després dels entrenaments. Pel bé dels grups no es podrà destorbar als tècnics durant les sessions d´entrenaments o escalfaments, competicions o concentracions.
També podeu possar-vos en contacte amb els entrenadors a través del correu electrònic cnvilanova@hotmail.com, tant aviat com sigui possible us contestaran les vostres preguntes.
No es facilitaran els telèfons mòbils particulars ni e-mails dels entrenadors i membres de junta directiva del club.
Per qualsevol consulta us podeu adreçar al telèfon mòvil 677.74.40.49
 
 
SECCIÓ NATACIÓ MÀSTERS, 15 Octubre 2011
El passat dissabte es va dur a terme un esmorçar de germanor al BAR-RESTAURANTE “LA RUTA” entre els integrans de la secció màsters del Club Natació Vilanova on a part de passar una agradable estona es va presentar el programa de competicions i campionats de Catalunya i Espanya per aquesta temporada. Hi van assistir 15 nedadors d´aquesta categoria.
 
 
MARNATON E´DREAMS CALA PORT GINESTA (CASTELLDEFELS-PLATJA FRAGATA (SITGES), 8 Octubre 2001
Els participants del club en la Marnaton Castelldefels – Sitges ens han fet arribar les següents fotografies sobre la seva actuació en aquesta dura prova.
En elles es pot veure l´arribada de Jaume Càrol i Maria Davila. També aquesta última al podio de guanyadors en la categoria de veteranes on va ser proclamada campiona.
Un cop més us recordem que la guanyadora femenina va ser Càrol Fernàndez del nostre club.
Un cop més felicitats a tots ells.


Deixa un comentari

Categories