Enviat per: Club Natació Vilanova | gener 28, 2011

NOVETATS 27-11-2011

CAMPIONAT CATALUNYA JUNIOR NATACIÓ SINCRONITZADA, 27 Gener 2011
Us informem que la FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ ha atorgat, prèvia sol.licitut del nostre club la organització del CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR de natació sincronitzada al CLUB NATACIÓ VILANOVA.
El campionat es celebrarà els dies 25 i 26 de Març en les següents piscines:
25 Març – proves de Figures a la Residència J. Blume a Esplugues de Llobregat. 19:00 hores
26 Març – proves de solo, duets i equips a la piscina del Poliesportiu Sagnier al Prat de Llobregat.
Durant la jornada del 26 de Març les nostres nedadores de sincronitzada participaran activament de l´esdeveniment amb una demostració abans de l´entrega de premis. En aquesta competició hi pendran part diferents nedadores components de l´equip d´Espanya de natació sincronitzada, esportistes becades per la Federació Catalana de Natació i nedadores d´un club del sud de França i de la selecció junior de França.
Durant la competició qui tingui interés en col.laborar en petites tasques organitzatives li pot comunicar al Marcial Prieto (entrenador natació sincronitzada).

Us anirem informant, properament presentarem el cartell oficial del campionat.

Una prova més de l´interés del nostre club vers la natació sincronitzada i que seguim sent UN CLUB BEN VIU!


ACTE FIRMA CONTRACTE NATACIÓ MUNDIAL BARCELONA 2013, 25 Gener 2011
El dia 25 de Març a les 17:00 hores al Saló de Cent de l´Ajuntament de Barcelona es va celebrar l´acte de signatura del contracte d´organtizació del Mundial de natació Barcelona 2013.
En una sala plena a vessar d´autoritats, directius de diferents ambits-entre ells els de la Federació Catalana de Natació, àrbitres i esportististes també hi van ser el President de la FINA i el seu director general (Federació Internacional de Natació), el president de la Real Federación Española de Natación i l´alcalde de Barcelona Sr Jordi Hereu encarregats de la signatura del conveni.
El nostre club va estar representat pel nostre director tècnic Jaume Garcia.


CTS ESPANYA OPEN MÀSTERS NATACIÓ HIVERN, Pontevedra, 27 al 31 Gener 2011
Avui donen inici els Campionats Espanya open màsters d´hivern a Pontevedra (Galícia), on hi participaran 5 dels nostres nedadores. Rafael Gómez, Rosa Mª Arevalo, Ricardo Sánchez; Càrol Fdez i Fco Javier Pérez Aliaga. Des de el club fem una estima per poder aconseguir d´entre 3 i 6 medalles. Diariament farem un seguiment de la jornada dels nostres esportistes i resultats assolits.

El club us desitja molta sort.


DEMOSTRACIÓ HABILITATS AQUÀTIQUES NEDADORES NATACIÓ SINCRONITZADA, Vilanova i la Geltrú, 15 Gener 2011
Durant el decurs de la competició TROFEU SANT ANTONI ABAD les nostres nedadores van fer una demostració de la seva progresió en les proves de natació vàlides pels entrenaments de la seva especialitat, les proves en que van participar van ser:
– Nedadores +12 ANYS (200, 100, 50 BRAÇA o 50 LLIURES I 25 LLIURES).
– Nedadores 10-11 ANYS (50 i 25 LLIURES).
– Nedadores 5 fins 9 ANYS (25 LLIURES).
Al finalitzar la competició de natació es va fer una demostració d´habilitats aquàtiques i una petita coreografia de rutina combinada d´una duració de 12 minuts amb la participació de totes les nenes de totes les edats que van participar en la jornada.

Vàren participar en la demostració: Ariane Francàs; Noemí Alonso; Clara Cartault; Sol Queral; Sonia Estruch i Abigail López.

Properament a l´apartat de sincro hi trobareu la valoració de les diferents proves de natació de cada nedadora.


RESULTATS TROFEU SANT ANTONI ABAD, Vilanova i la Geltrú, 15 Gener 2011
* A l´apartat de resultats trobareu els registres dels nostres nedadors/es i nedadores de natació sincronitzada aconseguits en la competició TROFEU SANT ANTONI ABAD 2011.

RESULTATS II FONS MÀSTERS LLARGA DISTÀNCIA P.25, Vilanova i la Geltrú, 15 Gener 2011
El més destacat va ser l´establiment rècord del club en la prova 3000 m cat +25 a càrrec d´Ariadna Díaz (46:16.05).

* A l´apartat de resultats trobareu els registres dels nostres nedadores i nedadores màsters aconseguits en la competició II MÀSTERS LLARGA DISTÀNCIA P.25 en la prova 3000 m.

RESULTATS I MÀSTERS RELLEUS MITJA DISTÀNCIA P.25, Vilanova i la Geltrú, 15 Gener 2011
Els nostres nedadors van establir un nou rècord d´Europa, Espanya i Catalunya en el relleu 4 x 200 m lliures mixtes C120 (C. Fleta; Fco José Herrera; A. Díaz; R. Gómez), en la prova de 4 x 200 m lliures femenins C120 van establir un nou rècord Espanya i Catalunya (C. Fleta; E.Donat; A. Díaz; R. Arevalo) i en el 4 x 200 lliures masculins C160 van establir un nou rècord Espanya i Catalunya (R. Sánchez; J. López; J.C. Calero; R. Gómez).
Felicitats a tots.

* A l´apartat de resultats trobareu els registres dels nostres equips de nedadores i nedadores màsters aconseguits en la competició I MÀSTERS RELLEUS MITJA DISTÀNCIA P.25.


RESULTATS X TROFEU MÀSTERS ESTILS  TERRASSA, Terrassa, 9 Gener 2011
En aquesta competició només hi va pendre part Sergio Galindo per indisposició d´última hora de Ricardo Sánchez i Rosa Mª Arevalo que també tenien previst participar-hi.
* A l´apartat de resultats trobareu els registres dels nostres nedadores i nedadores màsters aconseguits en la competició X TROFEU MÀSTERS ESTILS DE TERRASSA.


RESULTATS TROFEU NADAL CLUB NATACIÓ TÀRRACO, 22 Desembre 2010
* A l´apartat de resultats trobareu els registres dels nostres nedadores i nedadores aconseguits en la competició TROFEU NADAL CLUB NATACIÓ TÀRRACO.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: