Enviat per: Club Natació Vilanova | Desembre 17, 2010

NOVETATS 17-12-2010

VARIS, Nadal 2010
Durant la setmana vinent en aquesta metixa pàgina web us detallarem els horaris d´entrenament de les festes de nadal. Us podem avaçar que des de el dia 27 al 30 desembre els entrenament per les especialitats de natació i nartació sincronitzada seran:
 
08:00 a 09:15 – secció natació només per qui digui l´entrenador. (grup especial).
09:15 a 13:00 – seccions natació i sincronitzada. S´inclourà sessions de preparació en aigua i sec, així com xerrades i pasada de videos tècnics.
El grup de màsters que ho desitgin també es podran afegir a aquests horaris d´entrenament.
 
Entrenaments del dia 23 de desembre es realitzaran amb normalitat, en els horaris habituals.
 
L´entrenament del dia 24 i 31 de desembre serà per totes les especialitats de 09:00 a 11:00 hores. No hi hauran entrenaments per la tarda.

 
 
5è GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT, 18 de Desembre de 2010

Ja disposeu a l´apartat de GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT els llistats d´inscrits definitius per prova de la 5ª edició, les llistes de sortides, sumari de participants, instruccions tècniques i timming de la competició de la 5ª edició d´aquest trofeu que organitzem a les instal.lacions de Badia del Vallès.

SECCIÓ NATACIÓ SICRONITZADA, Vilanova i la Geltrú, 18 de Desembre de 2010

Degut a la celebració de les competicions 5è GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT I FIRA DE NOVEMBRE que organitzem el nostre club a les instal.lacions de Badia del Vallès l´entrenament de dissabte dia 18 de desembre de la secció de natació sincronitzada veurà modificat excepcionalment el seu horari només per aquest dia: – Inici: 09:30 h i finalització a les 10:45 h.

SECCIÓ NATACIÓ SICRONITZADA, Vilanova i la Geltrú, 22 de Desembre de 2010
Dimecres 22 de desembre es realitzarà l´entrenament aquàtic inter-setmanal tal i com estava previst inicialment. 
 
Secció Natació Sincronitzada, Vilanova i la Geltrú, 16 de Desembre 2010

Arribats a la fi del primer trimestre de treball de la secció de natació sincronitzada el grup de treball el formen 12 nedadores, podem extreure que en general la progressió és molt satisfactòria. En les últimes sessions ja s´estan començant a introduir nous elements de dificultat en els exercicis que les noies van començar a realitzar al mes d´octubre. Un factor important a tenir en compte és l´alt percentatge d´assistència a les sessions d´entrenament com a grup en els entrenaments específics de sincronitzada. La presència en aquests entrenaments s´estima en un 89-92 % de les nenes de l´equip, tot i que des de la direcció tècnica i l´entrenador es pensa que és millorable sobretot en el cas de les noies de més edat. En el cas dels entrenaments de natació l´assistència com a grup baixa notablement tot i la posibilitat d´assistir entre dilluns i dijous. Recordem la importància d´aquestes sessions per la millora de la força, resistència i aprenentatge de la tècnica dels estils per després poder millorar en les execucions dels moviments de sincro. Per que fa als entrenaments en sec la  progressió també és satisfactòria. (Per més informació sobre el nombre d´assistències de cada nena cal sol.licitar-ho particularment a cnvilanova@hotmail.com). Recordem que per les noies que no en diposin encara és necesari disposar de material d´entrenament de natació: pullboy i fusta de peus, i per les sessions d´entrenament de sincronitzada cal disposar de pinça de nas per fer immersions que s´ha de lligar amb cable de pescar al banyador de la nedadora , o podeu demanar a cnvilanova@hotmail.com.

* Fotografia: Entrenament nenes natació sincronitzada gimnàs pistes atletisme de Vilanova i la Geltrú

Secció Natació, Vilanova i la Geltrú, 16 de Desembre de 2010

El grup de natació està molt millorat respecte el de la temporada passada. El nombre de nedadors ha pujat notablement i aixó es nota en la motivació dels diferents grups de treball sobretot en el grup de primera hora on ha pujat molt l´assistència ; el grup de competició que ha crescut respecte l´any passat i en les competicions que han realitzat s’ha notat un bon nivell. El grup de segona hora es troba dividit en dos, un primer grup on hi han els nedadors que tenen objectius d´assolir fites més importants en competició i que són el miratge de nedadors que encara no es troben en el seu nivell i nedadors que van començar l´activitat en el club l´any passat, van a competicions habitualment i la seva millora els han fet mereixedors d´estar en aquest grup. L´altre grup de segona hora el formen els nedadors que porten menys temps al club, els més joves de segona hora i que tenen posibilitats de canviar de grup més endevant per la seva millora, els que el seu objectiu és millorar la seva qualitat de vida per algun tipus de prescripció mèdica o lessió i els qui venen per fer una activitat intersetmana.

SECCIÓ NATACIÓ, Vilanova i la Geltrú, 22 de Desembre de 2010
Degut a la participació de l´equip de natació del nostrre club en el tradicional TROFEU DE NADAL del C.N. TÀRRACO el dia 22 de desembre nomès hi haurà entrenament de 17:30 a 19:00 hores.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: