Enviat per: Club Natació Vilanova | Novembre 19, 2010

NOVETATS 19-11-2010

LLICÈNCIES FEDERATIVES i QUOTA SOCI PROTECTOR, 1 Desembre 2010, Vilanova i la Geltrú

Us informem que amb el rebut del mes vinent es carregarà l´import de les llicències FCN corresponent a la part que aporten els esportistes (18 €), la resta de l´import (18 €) corre a càrrec del CNV. En aquesta remesa només es passarà el càrrec a aqueslls esportistes que ja hagin debutat aquesta temporada en alguna competició de natació o màsters. Així mateix recordem que tal i com està estipulat en el reglament del club el mes vinent es carregarà la 1/2 de la quota extraordinària de soci protector (12 €). L´altre meitat d´aquesta quota es farà efectiva amb el rebut del mes de març, (12 €).

ENTRENAMENTS NATACIÓ SINCRONITZADA, 17 Novembre 2010

A l´apartat de natació sincronitzada hi trobareu les dates dels entrenaments de la secció de natació sincronitzada fins final d´any.

Els entrenaments de la secció de natació sincronitzada a partir del passat dia 8 d´Octubre passen a ser els següents:
Dilluns a Dijous – Natació de 17:30 a 18:30 hores
Divendres – Natació Sincronitzada 17:30 a 18:45 hores (preparació en aigua).
Dissabtes – Natació sincronitzada 09:45 a 11:30 hores (preparació en sec). GIMNÀS PISTES D´ATLETISME VILANOVA I LA GELTRÚ
NOTA: Els entrenaments de preparació física en sec són tant o més importants que els aquàtics, ja que algunes destreces s´ensenyen i adquireixen primer fora de l´aigua per després posar-ho en pràctica en el mitjà aquàtic.
A més a més hem cregut convenient que cada quinze dies es faci un entrenament de preparació en aigua addicional (17:30 a 18:45 h), en dimarts i dues setmanes després en dimecres. I així succesivament.
DATES D´ENTRENAMENT PER MESOS: (fins 31 desembre 2010)
– Octubre:   
Dimarts: 19 (entrenament addicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Dimecres: 27 (entrenament addicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Divendres: 15, 22 i 29
Dissabtes: 8, 16, 23 i 30
– Novembre:
Dimarts: 9 (entrenament addicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Dimecres: 24 (entrenament adicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Divendres: 5, 12, 19 i 26
Dissabtes: 6, 13, 20 i 27
– Desembre:
NOTA: L´entrenament que estava previst pel dia 7 de desembre, a petició de l´entrenador per un major aprofitament de les sessions d´entrenament d´aquesta setmana, passa al dia 9 de desembre en el mateix horari.
Dimecres: 22 (entrenament adicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Dijous: 9 (entrenament adicional preparació en aigua). Puntualment podria ser de natació si així ho estima oportú l´entrenador.
Divendres: 3, 10, 17
Dissabtes: 4, 11, 18

Clínic d´entrenament: 27, 28, 29, 30 desembre pel matí. Horari a determinar.

NOTA: Pels entrenaments de dissabtes a les pistes d´atletisme es poden fer us dels vestidors femenins per canviar-se i dutxar-se després de l´activitat

XXI TROFEU HIDROCAMPUS ANDORRA, 20 Novembre 2010, Andorra la Vella

LLISTATS_SORTIDA_PROVISIONAL_XXI_HIPOCAMPUS,_ANDORRA_20_NOV_10 que es celebrarà dissabte a les instal.lacions de la piscina olímpica dels Serradells (Andorra la Vella).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: