Enviat per: Club Natació Vilanova | Novembre 16, 2010

DARRERES NOVETATS 16-11-2010

NOTA INFORMATIVA ALS NOSTRES SOCIS I ESPORTISTES, Vilanova i la Geltrú, 16 Novembre 2010

 
Desde aquesta pàgina web volem desmentir les desafortunades paraules del regidor d´esports de Vilanova, Sr. Salvador Becerra al Canal Blau en el decurs de l´emisió de la noticia de la presentació dels nostres equips al Canal Blau TV on diu que el CLUB NATACIÓ VILANOVA està en procès de fusió amb el C.E.VILANOVA. El Club Natació Vilanova no ha parlat ni s´hi ha dirigit ningú sobre aquest tema sent del tot fals. La Junta directiva del club mostra la total repulsa a aquestes paraules de boca del regidor. El Club Natació Vilanova no es fusionarà amb cap altre/s entitat/s de la nostra ciutat. Tenim una identitat pròpia (formació i esport de competició), representem a una ciutat i malgrat els impediments de tenir uns espais limitats i de vegades denegats per entrenar per part de l´empresa que explota les instal.lacions de la “Piscina Municipal Coberta de Vilanova i la Geltrú” . No es pot jugar amb els sentiments d´uns colors, esportistes i socis que porten lluitant junts gairebé 25 anys.
Darrerament estem creixent amb la nova creació de la secció de natació sincronitzada i expansió de la de màsters a més de la de natació que és la secció mare del nostre estimat club. Hem superat els moments més durs de crisi entre els anys 2004 i 2008, i aquí estem mantenint-nos i ben vius. 
L´eslogan per aquesta temporada del club és ben clar:

CLUB NATACIÓ VILANOVA, UN CLUB BEN VIU.

 

  GAL.LA DE PRESENTACIÓ DELS DIFERENTS EQUIPS DEL CLUB NATACIÓ VILANOVA,
 
Aquí abaix teniu l´enllaç on hi ha el reportatge emès pel CANAL BLAU TV sobre la presentació dels diferents equips del Club Natació Vilanova. Un bon video on tenen protagonisme tots els nostres esportistes amb els seus entrenadors, junta directiva i socis.

http://www.tdtgarraf.com/video/33315/esports-11112010?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562

El reportatge surt en els darrers 3 minuts de gravació del programa d´esports.

 
GRAN PREMI BLAUTEC NATACIÓ MÀSTERS, Igualada, 13 Novembre 2010  
La secció de màsters del Club Natació Vilanova estableix un nou rècord d´Espanya de la categoria + 160 anys a Igualada en el decurs del GRAN PREMI BLAUTEC MÀSTERS, dissabte 13 de novembre.
El relleu compost per Marta Flores, Mª José Davila, Jaume Càrol i Sergio Galindo van guanyar la prova de relleus de 4 x 100 lliures mixtes  de la seva categoria (cat.+160) amb un temps de 5:41.86. És dóna la circumstància que els tres primers rellevistes de l´equip debutaven dissabte amb el nostre club. Aquesta marca els hi ha permès establir el rècord d´Espanya i Catalunya d´aquesta prova que ha començat a disputar-se oficialment aquesta temporada.
També la Marta Flores va batre el rècord del club en la prova de 50 m. lliures en la cat.+30 anys i en va establir un de nou en el 100 m. lliures i 100 m. estils individuals. El mateix que Mª José Dávila en els 50 m. lliures de la cat.+45 anys.

També van participar en la competició ARIADNA DIAZ i CLARA FLETA de la cat + 25 anys
FELICITATS ALS NOSTRES NEDADORS PEL RÈCORD D´ESPANYA I CATALUNYA ACONSEGUIT.
Definitivament el 5è GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTERS ANTONI MARRUGAT es disputarà el dia 18 de desembre a la piscina de Badia del Vallès davant l´imposibilitat de fer-ho a la piscina de Vilanova que actualment no té les condicions necessàries per albergar aquesta competició consolidada entre les millors del calendari català i estatal, s´espera que es pugui batre algun rècord d´Europa i diversos d´Espanya i Catalunya. S´esperen entre 225 i 250 participants. 

* Trobareu els resultats d´aquesta competició a l´apartat resultats
 
 
SORTIDA SOCIAL ANUAL A ANDORRA, Andorra, 20  i 21 Novembre 2010
L´equip de natació es desplaça aquest cap de setmana a Andorra on participarà amb 14 nedadors al Trofeu Hidrocampus, els esportites del club no estaran sols ja que s´aprofita per fer la sortida social anual al País dels Pirineus que es ve celebrant desde l´any 1997.
Inici de la Competició a les 11:00 hores. Piscina Olímpica del Serradells – Carretera de la Comella, s/n (ANDORRA LA VELLA)
* Trobareu la convocatòria dels nedadors convocats a l´apartat convocatòries

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: