Enviat per: Club Natació Vilanova | Octubre 19, 2010

LLICÈNCIES FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ, 19 Octubre de 2010

LLICÈNCIES FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ, 19 Octubre de 2010
Us fem saber que degut a la crisi que estem patint aquest any les llicències federatives catalanes (FCN) seran costejades un 50 % pel club i l´altre 50 % per l´esportista. Aixó suposa que el club aportarà 18 € i els altres 18 € l´esportista. Cost total de la llicència federativa 36 €.
En el cas de participar en campionats d´Espanya de natació o màsters és necesària la llicència espanyola (RFEN) que es addicional a l´anterior, el cost d´aquesta per la temporada 2010 / 2011 és de  47 €.
El cost de la llicència catalana (FCN) us serà carregada en compte nomès en el cas que els vostres fills participin en competicions oficials de natació o màsters, sempre el mes següent al que sigui tramitada a la Federació.

– El funcionament per la tramitació de les llicències per la FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ serà el següent:

L´entrenador de natació o màsters entregarà al nedador el full de sol.licitut de llicència omplenada en tots els seus camps.

– Si el nedador és menor d´edat:
Pas 1. El nedador i el tutur legal hauran de signar aquest document.
Pas 2. En l´apartat on diu CAT SALUT s´haurà de possar a mà aquest número que trobareu a la tarjeta sanitària de la seguretat social del nedador i que està composat per 4 digits de lletres i deu dígits numèrics (Ex: GGGG 0 710302 02 5). En el cas de no disposar de tarjeta sanitària de la seguretat social no s´adjuntarà cap numeració deixant aquest apartat en blanc.
Pas 3. Només en el cas que sigui el primer cop que es tramita aquesta llicència (s´informarà en el moment d´entregar el full) pel CLUB NATACIÓ VILANOVA, s´haurà d´adjuntar còpia del DNI o NIE, i en el cas de no disposar-ne, s´haurà d`adjuntar còpia del llibre de família del full on apareix el nedador.
Pas 4. Es retornarà el full de sol.licitud de llicència a l´entrenador corresponent a la major brevetat possible.

– Si el nedador és major d´edat:
Pas 1. El nedador només haurà de signar aquest document.
Pas 2. Només en el cas que sigui el primer cop que es tramita aquesta llicència (s´informarà en el moment d´entregar el full) pel CLUB NATACIÓ VILANOVA, s´haurà d´adjuntar còpia del DNI O NIE.

– El funcionament per la tramitació de les llicències per la REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE NATACIÓN serà el següent (nomès per nedadors màsters):

L´entrenador de la categoria màsters entregarà al nedador el full de sol.licitut de llicència omplenada en tots els seus camps. (Només serà tramitada aquesta llicència en el cas que volgueu participar en campionats d´Espanya en la categoria màsters).

Pas 1. El nedador haurà de signar aquest document, i en el cas que sigui el primer cop que es tramita aquesta llicència al retornar el full de sol.licitud de llicència a l´entrenador s´haurà d´adjuntar còpia del DNI o NIE.

Es començaran a repartir els fulls de sol.licitud de llicència per la FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ a partir de la setmana vinent en els horaris d´entrenament.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: