Enviat per: Club Natació Vilanova | gener 24, 2010

CAMPIONATS ESPANYA NATACIÓ MÀSTERS D´HIVERN, Castelló de la Plana, 28 al 31 de Gener 2010

La setmana vinent arriba l´hora de la veritat pels nostres màsters, al final seran 14 nedadors del club (10 homes i 4 dones)els que participaran als Cts d´Espanya de Natació màsters que es faran a Castelló a la piscina municipal  “La Salera” on s´ajuntaran un total de 1217 participants de tot l´estat i fins i  tot de  fora de les nostres fronteres.
L´equip s´ha agafat l´event amb molt entusiame, només pel fet d´aportar 14 esportistes és tot un èxit sense precedents per la nostra entitat. D´entre els nostres , segons els llistats de participants per proves, es fan unes previsions inicials d´aconseguir unes 7 medalles en proves individuals i 1 o 2 en proves  de relleus.
Els nedadors amb més posibilitats d´aconseguir medalles són: Ariadna Díaz; Rafael Gómez; Oriol Marrugat; Yaroslav Sylka i Rosa Mª Arevalo.
D´entre ells Rafael Gómez pot aconseguir batre el rècord d´Espanya que ell mateix obstenta el primer dia en la prova de 800 m. lliures,  així com refrendar la millor marca d´inscripció que porta en els 400 m .lliures , 3ª en els 200 m. lliures. Ariadna Díaz en els 400 m. estils individual que surt amb la 2ª millor marca, en 200 m. estils individual amb la 5ª millor marca, 3ª en els 200 m. papallona i 9ª en els 800 m. lliures. Yaroslav Sylka porta la 2ª marca d´inscripció en la prova de 50 m. papallona; Rosa Mª Arevalo ho fa amb la 4ª marca en els 200 m. lliures. Els relleus masculins seran cosa de (Fco José Herrera; Carlos Bellido; Yaroslav Sylka i Oriol Marrugat), els acompanyaran també (Rafa Gómez, Carlos Estrada, Clara Fleta, Ari Díaz i Càrol Fernández) ens les proves mixtes.
Oriol Marrugat ens explica que malgrat la 5ª millor marca d´inscripció en la prova de 4 x 50 m. estils, tenen guardada una sorpresa que només 6 components del club coneixen i que desvelaran un cop finalitzi el campionat. Tota una declaració d´intencions.
Per clubs esperem fer una classificiació digne malgrat que hi han clubs participació de 121 nedadors con és el cas C.N. JEREZ. La nostra guerra estarà amb els clubs que portin una participació similar a la nostra i la comparació amb els clubs catalans per saber on es troba la nostra natació màster.
 
El morbo de la competició es troba en la controversia en la utilització dels banyadors d´última generació que la FINA ha prohibit i que la RFEN vol autoritzar per utilitzar per últim cop en aquesta competició, afectant a qui faci un rècord del món, Europa i Espanya nedant amb aquests banyadors. Així dons caldrà estar atents.
 
A l´apartat de màsters de la pàgina de la RFEN trobareu les llistes d´inscripció per proves i clubs així com el sumari de participants. A partir de dimarts hi trobareu també les sèries, les instruccions tècniques de la competició i posteriorment els resultats on-line de la competició tal i com es vagin donant oficialitat als mateixos. www.rfen.es.
 
Durant la setmana anirem coneixent alguns dels nostres participants en aquesta mateixa web.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: