Enviat per: Club Natació Vilanova | Novembre 30, 2009

EL 4T GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTER ANTONI MARRUGAT BAT TOTES LES ESPECTATIVES I POSA EL LLISTÓ MOLT ALT

A l´apartat gran premi natació Antoni Marrugat i resultats hi trobareu els resultats de la competició celebrada dissabte, 28 de novembre a la piscina municipal de Badia del Vallès organitzada pel CLUB NATACIÓ VILANOVA i amb la col.laboració del CLUB NATACIÓ BADIA. La competició es va haver de celebrar en aquesta instal.lació ja que en l´actualitat la piscina municipal de Vilanova i la Geltrú no pot albergar la quantitat d´inscrits a la competició.

Abans de l´inici de la competició el club va considerar oportú guardar un respectuós minut de silenci en memòria de la mare de la muller de l´Antoni Marrugat que per aquest motiu no ens van poder acompanyar durant aquesta competició que porta el seu nom.

Es van batre 1 rècord d’Europa, 3 rècords d’Espanya, 6 rècords Catalunya i 11 del campionat. La competició va ser tot un èxit de participació amb 222 participants inscrits. El timming i protocol de la competició també es va complir amb puntualitat suïssa.
L´equip arbitral també va ratllar a un gran nivell, ajudant en el bon decurs del festival.

La gran protagonista de la jornada va ser LOLI BALBUENA I ESPARZA del C.N. CALELLA que va batre el rècord d´Europa en la prova de 100 m braça femenins de la categoria +50 anys (1:22.06 -anterior 1:22.40) i un nou rècord d´Espanya en la prova de 50 m braça (0:37.41 – anterior 0:38.10) a qui se li va entregar un trofeu conmemoratiu per aquestes fites.
També va batre un nou rècord d´Eespanya l´equip de l´AQUAMÀSTERS de la categoria +120 en la prova de 4 x 50 lliures femenins.

Agraïr la presencia dels nedadors del C.N. JEREZ: C.N. MIJAS i SDR ARENAS, que van venir expressament per la competició de diferents llocs de la península.

Pels que fa als nous rècords locals assolits pels nostres nedadors en parlarem en un altre article durant la setmana.

En la classificació de la Taula Fina els guanyadors van estar:

Fernando Alaez (SDR ARENAS)
Ana Paula Mesdes Grilo- Portugal (C.N. MIJAS)
Oriol Marrugat (C.N. VILANOVA)
Clara Fleta (C.N. VILANOVA)

En l´apartat per equips el guanyador va estar el C.N. Sabadell, seguit pel C.N. EL PRAT DE LLOBREGAT i el C.N. AQUAMÀSTERS, on el nostre club va quedar en una meritòria 7a posició de (34 clubs participants), tot i les baixes.

Finalment el C.N. VILANOVA vol agraïr les facilitats donades i la utilització de les instal.lacions municipals de Badia del Vallés a l´Ajuntament de Badia del Vallés i C.N. BADIA per poder fer realitat aquesta competició.

NOTICIA LUCTUOSA

Aques dissabte 28 de novembre pel matí ens hem despertat amb la trista notícia de la mort de la mare de la Genoveva Duaigües, mare política de l´Antoni Marrugat i àvia de l´Oriol i Núria Marrugat.
Des d’aquestes línees el CLUB NATACIÓ VILANOVA es vol sumar a les mostres de dolor de la seva familia per aquesta irreparable perdua.

Descansi en pau.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: