Enviat per: Club Natació Vilanova | Novembre 20, 2009

NOVETATS:Gran Premi Natació Antoni Marrugat// Trofeu Fira de Novembre

 A l´apartat del GRAN PREMI NATACIÓ ANTONI MARRUGAT hi trobareu els fulls de composició de relleus, fulls de baixa i les instruccions tècniques per la competició.

Ja tenim les primeres inscripcions pel GRAN PREMI NATACIÓ MÀSTER ANTONI MARRUGAT, i de  moment detaquem la participació internacional de Ana Paula Mesdes Grilo (PORTUGAL)-rècord europa 400 estils ind fem +40 anys en piscina 25 m. que neda pel C.N. MIJAS; 4 nedadors del C.N. JEREZ; Fernando Alaez té els rècords del mon de 100 i 200 m. papallona i el rècord del europa de 50 m. esquena, tots en piscina de 25 m. +30 anys, aquest nedador neda pel SCR ARENAS(Tudela-Pamplona)-; a més podem dir que hi haurà participació de clubs catalans de les quatre províncies de Catalunya.
 
També està confirmada la presència de Loli Balbuena – campiona d´Europa el mes de setembre, i rècord d´Europa de 100 m. estils ind. femenins de la categoria +40 anys en piscina de 25 m, que representa al C.N. CALELLA.
 
Pel que fa a l´equip del C.N. VILANOVA s´estan acabant de tancar incorporacions de nous membres per l´equip de natació màster el proper dilluns, que esperem puguin debutar i reforçar l´equip dissabte amb la resta de l´equip en el trofeu del club. Destacarà el debut confirmat de Yaroslav Sylka, Alex Nájera (“EL JEFE”) d´entre els nedadors, a més dels nostres habituals (Clara, Oriol M., C. Bellido, C. Estrada, C. Mascarell, Desiree, Carol, Mónica M.; F. J. Herrera, Andreu, etc. i la nostra campiona d´Espanya en piscina 25 m. ARIADNA DIAZ 
 
També teniu disponible a l´apartat de sèries els llistats de sortida del TROFEU FIRA DE NOVEMBRE organitzat pel CLUB NATACIÓ VILANOVA a la piscina del Club Natació Badia.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: